• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Ok dwóch tygodni, ale pierwszy raz ból mnie wybudził. Na razie są nieregularne. Czytałam różne fora i u jednych takie bóle były poprzedzone tymi właściwymi a u innych trwało od 32 tygodnia i przybierało na sile a urodziły w terminie a nawet po terminie, więc widzę, że nie ma na to reguły.
Dziś podejdę do lekarza, niech sprawdzi czy wszystko dobrze.
Daj znać ❤️
Mi polozna mowila, że bzdura jest, że te skurcze nie są bolesne. Ale ja ich jeszcze nie mam. Zaczynam 30 tc.

Ostatnia edycja:
Dziękuję 😘
Mam zamiar podejść do doktora, jest od 12, wtedy zapytam i jak powie, że trzeba to pojadę na KTG.

Mój okres był dość bolesny, więc może i macica bardziej wrażliwa, ale wiem, że muszę kontrolować.

Czy wasze dzieci wybudza hałas lub głośniejsza mowa?
Czasem jak z łóżka krzyknę do drugiej osoby w domu to mały wybudza się i kopie często w jedno miejsce tak jakby się witał lub opieprzał mnie, że go śmiałam obudzić. 😉

Dziękuję 😘
Mam zamiar podejść do doktora, jest od 12, wtedy zapytam i jak powie, że trzeba to pojadę na KTG.

Mój okres był dość bolesny, więc może i macica bardziej wrażliwa, ale wiem, że muszę kontrolować.

Czasem jak z łóżka krzyknę do drugiej osoby w domu to mały wybudza się i kopie często w jedno miejsce tak jakby się witał lub opieprzał mnie, że go śmiałam obudzić. 😉
Ja nie krzyczę, ale zauważyłam że jak włączyłam mikser (a jak wiadomo jest na blacie a blat na wysokości brzucha) to się wystraszył i ewidentnie miał odruch wzdrygniecia 🤣

Dziękuję 😘

Nie przetestowałam, ale dobry patent na leniuszka. Wypróbuję jak bedzie za cicho 😆
Mnie kopie czasami jak leze na boku tak centralnie w biodro i zawsze wtedy zmieniam pozycję i przestaje wiec zakładam, że jest to sygnal: matka, nie pasi mi to ugniatanie 😆

Moja się cały czas rusza bez względu na cisze czy hałas. Jestem ciekawa czy to zapowiedź jej charakteru? Bo chłopach też non stop szaleli w brzuchu i nie ukrywam że nic się w tej kwestii nie zmieniło przez lata 🤣 dobrze że sport lubią to na treningach się chociaż trochę wyszaleja.
Dziewczyny, wiem że temat już był jednak za dużo piszemy żebym mogła się do niego cofnąć 😉Co polecacie z apteki na wypróżnienia? Nie pytam o dietę bo mam ją mysle, że fajna tylko o jakieś gotowe, delikatne specyfiki 🙏 dopadło i mnie...

reklama
Nie przetestowałam, ale dobry patent na leniuszka. Wypróbuję jak bedzie za cicho 😆
Mnie kopie czasami jak leze na boku tak centralnie w biodro i zawsze wtedy zmieniam pozycję i przestaje wiec zakładam, że jest to sygnal: matka, nie pasi mi to ugniatanie 😆
Tez tak czasem mam, ale leżę dzielnie na boku żeby znał swoje miejsce w szeregu że matka najważniejsza 🤣 i po jakimś czasie znajduje sobie inną pozycję 😁😁😁 on nie ja 🤣

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry