• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Śmiesznie jak to u każdego inaczej wygląda 😅 w mojej przychodni na NFZ od 32 tygodnia jest ktg. Od 34 wizyty są już co dwa tygodnie 🤪
Ja ogólnie prowadzę ciążę prywatnie, ale z racji tego, że blisko domu mam przychodnie to chodzę też na NFZ... Dostaję skierowania na badania no i zawsze to do datkowy podgląd USG🙂 dzisiaj byłam u Pani która ogólnie prowadzi i pracuje też w szpitalu gdzie będę rodziła a 17 grudnia mam lekarza na NFZ też fajny , dobry lekarz i też pracuje u nas w szpitalu😉 przypuszczam że teraz już będzie KTG a u mojej prowadzącej to do szpitala na dyżur na ktg🙂

Ale żeby było na dwa telefony, czy w ogóle nie słyszałaś o aplikacji do zaznaczania pory karmienia?
Nie wiem czy jest taka ale my z mężem korzystamy z aplikacji Domownik. Synchronizuje nam kalendarze, notatki, rzeczy do zrobienia/kupienia. Można by to było wykorzystać i wpisywać w notatkę pory karmienia i dwie osoby mają dostęp i dostają powiadomienie jak pojawi się nowy wpis

Nie wiem czy jest taka ale my z mężem korzystamy z aplikacji Domownik. Synchronizuje nam kalendarze, notatki, rzeczy do zrobienia/kupienia. Można by to było wykorzystać i wpisywać w notatkę pory karmienia i dwie osoby mają dostęp i dostają powiadomienie jak pojawi się nowy wpis
O dzięki! To będzie super ❤️ bo też będzie można zapisywać w razie gdyby dziecko miało problemy z wypróżnianiem, kiedy zrobiło ☺️

W ogóle nie słyszałam o takiej aplikacji🤔 karmienie jakoś tak samoistnie u mnie wychodziło 😉
Znajomi mieli teraz dziecię które mało jadło, mało się załatwiało i było bardzo ważne żeby położnej zapisywać ile dziecko było przy piersi albo zjadło ml, a że i mama i tata brali czynny udział w opiece nad dzieckiem to było ważne żeby te informacje były w jednym miejscu. Oni wykorzystywali Messenger ale ja znam siebie że potem szukać w tej konwersacji tego co potrzebne stanie się katorgą. Wolę być przygotowana od startu :)

Ja też nigdy nie korzystałam z aplikacji do karmienia. Przez pierwszy tydz zapisywaliśmy poprostu na kartce ile pił starszy syn a przy młodszym na piersi nie czułam takiej potrzeby. Pił ile chciał i tyle. Ale opcja ze zsynchronizowanymi notatkami brzmi fajnie 😄

reklama
Ja też nigdy nie korzystałam z aplikacji do karmienia. Przez pierwszy tydz zapisywaliśmy poprostu na kartce ile pił starszy syn a przy młodszym na piersi nie czułam takiej potrzeby. Pił ile chciał i tyle. Ale opcja ze zsynchronizowanymi notatkami brzmi fajnie 😄
To fakt, jak wszystko jest w porządku to git, nie trzeba nic zapisywać. Problem jest jak dziecko właśnie nie przybiera tak jak powinno to wtedy wręcz trzeba wszystko mieć a jak raz mama a raz tata zostaje z bobasem to żeby się nie zawinąć to łatwiej mieć aplikacje :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry