Palinka13
Moderator
moze delikatnie. Ale najgorzej mam wstawac z lozka bo spie od sciany i jak sie podepre to o jezuDziewczyny a wy też macie takie niebieskie żyły na piersiach? Ja to mam wrażenie że mogłabym z nich krew pobierać![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moze delikatnie. Ale najgorzej mam wstawac z lozka bo spie od sciany i jak sie podepre to o jezuDziewczyny a wy też macie takie niebieskie żyły na piersiach? Ja to mam wrażenie że mogłabym z nich krew pobierać![]()
Delikatniemoze delikatnie. Ale najgorzej mam wstawac z lozka bo spie od sciany i jak sie podepre to o jezumusze sie miejscami zamienic
![]()
Ja właśnie muszę sobie kupić, mam takiego rogala zmaltretowanego już trochę, kupiłam sobie z 4 lata temu tak o bo się wygodnie z takim śpiDelikatnieAle chyba dziś wyciągnę poduchę ciążową, żeby śpiąc na brzuchu nie naciskać na piersi
![]()
moj powiedzial, ze mam nie kupowac poduszki bo przeciez mam jegoJa właśnie muszę sobie kupić, mam takiego rogala zmaltretowanego już trochę, kupiłam sobie z 4 lata temu tak o bo się wygodnie z takim śpiale teraz to już sobie eleganckiego, porządnego kupię
a możecie coś polecićJa właśnie muszę sobie kupić, mam takiego rogala zmaltretowanego już trochę, kupiłam sobie z 4 lata temu tak o bo się wygodnie z takim śpiale teraz to już sobie eleganckiego, porządnego kupię
Właśnie ja też chętnie bym się dowiedziała bo nie wiem jakiego wybrać. Myślę nad takim w kształcie literki Ua możecie coś polecić
ja nie ogarniam tego i nie wiem na co zwrócić uwagę
tez sie podczepie bo nie mialam okazji jeszcze korzystaca możecie coś polecić![]()
ja nie ogarniam tego i nie wiem na co zwrócić uwagę