Ale za to jakie będą sterczące przy karmieniuJa nie mam piersito i problemu brak
bolą całe ale małe
no i sutki ale w śnie mi narazie nic nie przeszkadza oprócz latania siku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale za to jakie będą sterczące przy karmieniuJa nie mam piersito i problemu brak
bolą całe ale małe
no i sutki ale w śnie mi narazie nic nie przeszkadza oprócz latania siku
Tak, pamiętam jeAle za to jakie będą sterczące przy karmieniu![]()
Ja na swoje nie narzekam ale teraz są takie fajne sterczące jak sztuczne i później pewnie też oklapną więc może razem na te implanty pójdziemyTak, pamiętam jemiło było
ale po odstawieniu syna zmalały...jak teraz znów zmaleją to chyba sobie implanty wstawię
![]()
One dopiero będą niebieskieDziewczyny a wy też macie takie niebieskie żyły na piersiach? Ja to mam wrażenie że mogłabym z nich krew pobierać![]()
pamietam cycki mojej siostry jak juz byla przed porodem. Matko bosko myslalam, ze jej cos peknieOne dopiero będą niebieskieteraz to jeszcze pewnie pikuś
Jak tak dalej pójdzie jak mówicie to moje będą wyglądać jak szynka w siatcepamietam cycki mojej siostry jak juz byla przed porodem. Matko bosko myslalam, ze jej cos peknietakie busole zylaste haha
mój mąż jak karmiłam córkę już wtedy miałam nawał ,powiedział tylko Matko Boska masz cycke większą od jej głowypamietam cycki mojej siostry jak juz byla przed porodem. Matko bosko myslalam, ze jej cos peknietakie busole zylaste haha