Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będzie weselejU mnie w sumie cały czas tak samo - rano średnio, zjem - lepiej i przez cały dzień czuję się dobrze. Jutro robimy małą domówkę na rocznicę ślubuale nie mam problemu z szykowaniem jedzenia ani nie odrzuca mnie od żadnych konkretnych produktów. Piersi w sumie cały czas napompowane (ku uciesze męża
) i bolesne - trochę ciężko spać, chyba niedługo zaopatrzę się w specjalistyczną poduchę. Wczoraj doświadczyłam śmiesznego uczucia bo poczułam lekki ucisk na pęcherz, za 3 sekundy zachciało mi się siku, a za 7 sekund odechciało. Czy tak to teraz będzie już wyglądało?
Poza tym wszystko dobrze, wizyta za 10 dni - mam nadzieje, że tam wszystko jest dobrze, nie czuję żadnych dolegliwości, albo zaniku dolegliwości, które miałyby mnie niepokoić.
Oczywiście też każda wizyta w toalecie to zerknięcie czy aby wszystko jest w porządku, myślę, że tak będzie do samego końca ciąży. U mnie na szczęście od samego początku "czysto"![]()
Ja od 3 dni zero objawów.A wczoraj do 20 tej turbo doładowanie.Posprzatalam chatę.Przetrzebiłam szafy.Obiad na dwa dni.I kurnik posprzątałam.I to wszystko po pracy.Gdzie wcześniej o 19 tej już na oczy nie widziałam.Wicie gniazdka mi się włącza.Mamnadzieje że tak zostanie już na jakiś czasDziewczyny jak u Was poranek ? Ja wstałam z bólem głowy ( chyba mnie przewiało ) ale nie mam dolegliwości praktycznie w ogólepiersi przestały mnie boleć . Jak u Was to wygląda czujecie mniejsze objawy ? Wizyta dopiero za dwa tygodnie u gina , stresuje się ?
Nie mogę się doczekać, niech kopie zdrowoBędzie weselejjak dostaniesz kopa w pełny pęcherz
Też jest ryzyko że będzie przynosił choroby do domuMój bezżłobkowy. Planowałam go wysłać do przedszkola z wiosennym naborem ale chyba jednak pójdzie od września za rokzobaczymy
Nie chce go wypychać z domu po narodzinach maluszka, bo mógłby to źle odebrać
To jest kolejny argumentTeż jest ryzyko że będzie przynosił choroby do domu
Masz skierowanie od lekarza z NFZ, czy prywatnie ?Ja się właśnie zapisałam na prenatalne 27.06. Skierowanie przeszło bez problemu. Jedynie pani mówiła że musi być wystawione min 05.06 ja mam z 06 więc git