Palinka13
Moderator
a ja pojechalam do lidla po nie i nie byloJa kupiłam po waszych wpisach chetosy serowe ale póki co jak na nie patrzę to mi niedobrzemam nadzieję że mi przejdzie bo już się nastawiłam na chrupanie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja pojechalam do lidla po nie i nie byloJa kupiłam po waszych wpisach chetosy serowe ale póki co jak na nie patrzę to mi niedobrzemam nadzieję że mi przejdzie bo już się nastawiłam na chrupanie
![]()
Właśnie też byłam w lidlu i się zawiodłam i dorwałam w Żabcea ja pojechalam do lidla po nie i nie bylo![]()
Ja tez jeszcze nie mówiłam, chce powiedzieć za tydzień jak będę 11+0. Trochę mnie to stresuje, bo w marcu wróciłam do pracy po macierzyńskimnasz wspólny ciążowy smak
Czy nasza grupa jest już prywatna?
U mnie wizyta w poniedziałek (dziś 10+2) i mega się niecierpliwie
nie mówiłam jeszcze w pracy, chciałabym poinformować po pozytywnych prenatalnych![]()
Prywatnego wątku jeszcze nie ma, czekamy na aniaslunasz wspólny ciążowy smak
Czy nasza grupa jest już prywatna?
U mnie wizyta w poniedziałek (dziś 10+2) i mega się niecierpliwie
nie mówiłam jeszcze w pracy, chciałabym poinformować po pozytywnych prenatalnych![]()
Masz tak samo jak jaJa tez jeszcze nie mówiłam, chce powiedzieć za tydzień jak będę 11+0. Trochę mnie to stresuje, bo w marcu wróciłam do pracy po macierzyńskim