shootingstar
Fanka BB :)
No bywają trudne dni, mam kupioną, ale jakiś czas temu ktoś tu pisał, że uzależnia się od tego organizm i zrezygnowałamTa ciąża to jak bulimia jakaś
A nie bierzesz Xonvei?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No bywają trudne dni, mam kupioną, ale jakiś czas temu ktoś tu pisał, że uzależnia się od tego organizm i zrezygnowałamTa ciąża to jak bulimia jakaś
A nie bierzesz Xonvei?
Roksiemi na pewno będzie wszystko w porządku, dobrze że byłaś u lekarza i Cię uspokoiłTak czytam cały czas o waszych objawach itd a ja oprócz uczucia sytości i zmęczenia nic nie mam. Dziś trochę podbrzusze pobolewa ale tak minimalnie. Dziś u mnie 6+2 wychodzi. Wczoraj byłam prywatnie u lekarza bo nie mogłam spac po tej wizycie na NFZ że nic nie sprawdził. Wczoraj bylo wszystko ok. Serduszko biło, zarodek 4 mm, pecherzyk żółtkowy nie obrzęknięty. Mam nadzieję że dobrze się skończy ta moja historia. 26.06 kolejną wizyta. A, i distalam oprocz duphaston jeszcze acard. Zobaczymy jak to będzie...eh
Tak czytam cały czas o waszych objawach itd a ja oprócz uczucia sytości i zmęczenia nic nie mam. Dziś trochę podbrzusze pobolewa ale tak minimalnie. Dziś u mnie 6+2 wychodzi. Wczoraj byłam prywatnie u lekarza bo nie mogłam spac po tej wizycie na NFZ że nic nie sprawdził. Wczoraj bylo wszystko ok. Serduszko biło, zarodek 4 mm, pecherzyk żółtkowy nie obrzęknięty. Mam nadzieję że dobrze się skończy ta moja historia. 26.06 kolejną wizyta. A, i distalam oprocz duphaston jeszcze acard. Zobaczymy jak to będzie...eh
A co to są za pudełka czuję się zaciekawionaA ja właśnie jak widzę reklamę McDonalda toza to zjadłam drugą część obiadu który wczoraj sobie zrobiłam jejku jak się najadłam
Dzisiaj powiedziałam szefowi o sytuacji - znamy się 16 lat a ja i tak popłakałam sięzaczynamy nowy projekt i chciałam być w porządku wobec niego bo jestem trochę w to zaangażowana
Rodzina nie wie a szef wie
Dla rodzinki chcę takie urocze ramki / pudełka kupić widziałam na necie![]()
takie wiesci i dopiero teraz mowisz ?Tak czytam cały czas o waszych objawach itd a ja oprócz uczucia sytości i zmęczenia nic nie mam. Dziś trochę podbrzusze pobolewa ale tak minimalnie. Dziś u mnie 6+2 wychodzi. Wczoraj byłam prywatnie u lekarza bo nie mogłam spac po tej wizycie na NFZ że nic nie sprawdził. Wczoraj bylo wszystko ok. Serduszko biło, zarodek 4 mm, pecherzyk żółtkowy nie obrzęknięty. Mam nadzieję że dobrze się skończy ta moja historia. 26.06 kolejną wizyta. A, i distalam oprocz duphaston jeszcze acard. Zobaczymy jak to będzie...eh
No teraz termin mi wychodzi 8 luty a był 29 styczeń wg miesiączkiSpokojnie
Zauważ że jesteś w 6 tygodniu
A większość z nas jest już na 10 tygodniu (np ja) inne dziewczyny już nawet 11
Jak serduszko bije to już mega dużo![]()
Mi się spodobały osobiście na tej stronieA co to są za pudełka czuję się zaciekawiona<zakupoholik>
Bo nie wiem czy się jeszcze cieszyć. Wolę podchodzić na chłodno,ale przynajmniej wiem na czym stojętakie wiesci i dopiero teraz mowisz ?alleluja
![]()
Tak , w Internecie na forach pełno informacjiNo bywają trudne dni, mam kupioną, ale jakiś czas temu ktoś tu pisał, że uzależnia się od tego organizm i zrezygnowałamza kilka dni kończę 12 tydzień liczę na magiczne uleczenie
![]()