Palinka13
Moderator
a tak zmieniajac temat widzialam, ze dodawalas wątek z testem ciążowym. Mozesz mi powiedziec co to za firma co pokazuje tygodnie ?dzięki![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a tak zmieniajac temat widzialam, ze dodawalas wątek z testem ciążowym. Mozesz mi powiedziec co to za firma co pokazuje tygodnie ?dzięki![]()
mieszkam w Holandii więc i stąd testa tak zmieniajac temat widzialam, ze dodawalas wątek z testem ciążowym. Mozesz mi powiedziec co to za firma co pokazuje tygodnie ?czy to z Polski w ogole
![]()
a tak zmieniajac temat widzialam, ze dodawalas wątek z testem ciążowym. Mozesz mi powiedziec co to za firma co pokazuje tygodnie ?czy to z Polski w ogole
![]()
ten też robiłam . W każdej drogerii w Holandii idzie go kupić bez problemu.W PL online też taki kupisz Link do: CLEARBLUE cyfrowy test ciążowy 1szt. +2p
Tylko to znika po 24h o ile dobrze pamiętam
ten też robiłam . W każdej drogerii w Holandii idzie go kupić bez problemu.
sprawdz skrzynke z wiadomosciami proszeten też robiłam . W każdej drogerii w Holandii idzie go kupić bez problemu.
już jestem . Dziękujęsprawdz skrzynke z wiadomosciami prosze![]()
Mogę prosić też o dodaniezglosilam Cie jeszcze raz![]()