Palinka13
Moderator
a ja wlasnie znowu uwazam, ze mam za duzyJa też mam mały w porównaniu z innymi. Mowią, że często z dziewczynkami jest duży brzuch a chłopcy siedzą głębiej w miednicy. Czy to regula, na e wiem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja wlasnie znowu uwazam, ze mam za duzyJa też mam mały w porównaniu z innymi. Mowią, że często z dziewczynkami jest duży brzuch a chłopcy siedzą głębiej w miednicy. Czy to regula, na e wiem.
A ja zaczęłam się martwić czy tych wód nie mam za mało że brzuch jest mały. Dobrze ze usg we wtoreka ja wlasnie znowu uwazam, ze mam za duzybo tak mowia, ze kolejną ciaze szybciej widac a to pierwsza donoszona ciaze do tego momentu i bede miec chlopca. Chyba, ze duzo wód mam, nie wiem ale kazdy sie pyta czy tam jest jeden tylko
bo kolezanki mialy w tym miesiacu mniejszy o polowe brzuch
![]()
no my juz wymyslamy sobie glupotyA ja zaczęłam się martwić czy tych wód nie mam za mało że brzuch jest mały. Dobrze ze usg we wtorek![]()
Takno my juz wymyslamy sobie glupoty![]()
Na infekcję polecam odstawienie płynów do higieny intymnej, mocno perfumowanych mydeł itp. no i probiotyk, a na pęcherz sok 100% żurawiny pić profilaktycznie wraz z witaminą c. I zrób sobie wymaz i posiew, żeby wiedzieć jakie to bakterie, bo może inny antybiotyk by się przydał.Dziewczyny! Co polecacie na nawracające infekcje intymne i zapalenie pęcherza w ciąży? Jestem w 18 tygodniu a już dwa antybiotyki za mną. I już czuję że znowu coś się zaczyna![]()
Posiew koniecznie i wtedy antybiotyk celowany.Dziewczyny! Co polecacie na nawracające infekcje intymne i zapalenie pęcherza w ciąży? Jestem w 18 tygodniu a już dwa antybiotyki za mną. I już czuję że znowu coś się zaczyna![]()
u mnie dwie ciąże, dwóch synów, a za każdym razem brzuch jakby bliźniaki miały byćJa też mam mały w porównaniu z innymi. Mowią, że często z dziewczynkami jest duży brzuch a chłopcy siedzą głębiej w miednicy. Czy to regula, na e wiem.
Jestem w 21 tygodniu i też mam twardy brzuch a już najbardziej wieczorem i pobolewa w zależności od dnia i pory dniaHej, macie twardy brzuszek? Jestem w 19 tyg a brzuszek jest twardy i momentami aż boli. To moja pierwsza ciąża