MagdaaaLena
Fanka BB :)
A jakie imię wybrałaś?u mnie dziś 19+5 młody też już ostro kopie od jakiegoś czasu
to moja pierwsza ciąża
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakie imię wybrałaś?u mnie dziś 19+5 młody też już ostro kopie od jakiegoś czasu
to moja pierwsza ciąża
![]()
Dłuższy czas myślałam, że będzie Lidia... Bardzo dzi mi się podobało, ale teraz już sama nie wiemA jakie imię wybrałaś?u mnie dziś 19+5 młody też już ostro kopie od jakiegoś czasu
to moja pierwsza ciąża
![]()
No co Ty, bardzo ładneDłuższy czas myślałam, że będzie Lidia... Bardzo dzi mi się podobało, ale teraz już sama nie wiembo zdrobnienie takie średnie
O Franku też myślałam ale partnerowi się nie podoba. Miłosz też śliczne imięBardzo ładne imię wybraliście i dla chłopczyka i dla dziewczynkiFilipek braliśmy kiedyś pod uwagę, ale został Franio który ma 4,5 roku i Miłoszek ma skończone dwa latka
Jagódka super
![]()
O też myślałam o MarceluU nas bedzie Marceldla dziewczynki chcielismy Laura, Elizka
u nas bylo ciezko bo kazdy w otoczeniu ma takie jakie chcielismy haha albo sie zle kojarzy z kimsO też myślałam o Marceluale mój 16 letni szwagier ma tak na imię więc tak nie bardzo mi odpowiada
![]()
Nooo z tym się zgadzamu nas bylo ciezko bo kazdy w otoczeniu ma takie jakie chcielismy haha albo sie zle kojarzy z kimsnagle sie dowiadujesz ile osob nie lubisz hahhaha
Kurcze no podoba mi się ta Lidia i kiedyś jak Franio byłby dziewczynką to też miała być Lidka i teraz mętlik w głowieNo co Ty, bardzo ładnekrótkie, ja takie wolę
Lidzia, jak dla mnie bomba
![]()
Marcel ładnieU nas bedzie Marceldla dziewczynki chcielismy Laura, Elizka