Aksamitka28
Fanka BB :)
U nas urlop później odpadamy planowaliśmy czerwiec lub wrzesień jechać w góry i też nie wiem ..chyba za bardzo analizuje ale jeśli będzie oki to pojedziemy
A gdzie chcecie jechać?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas urlop później odpadamy planowaliśmy czerwiec lub wrzesień jechać w góry i też nie wiem ..chyba za bardzo analizuje ale jeśli będzie oki to pojedziemy
A gdzie chcecie jechać?
ja też polece na l4 i to pewnie odrazuU nas urlop później odpadabo przy mojej historii szybko wyślą mnie na L4
o jak fajnie ja tak miałam w zeszłym roku klucze koniec maja a w sierpniu już na nowymMy w tym roku wakacje na remonciebo akurat w wakacje dostaniemy klucze od domku juz i sie zacznie
ale moze uda sie gdzies chociaz na weekend skoczyc
![]()
No to witam w gronieja też polece na l4 i to pewnie odrazu
my też nikomu nie mówimy zwłaszcza że dwa razy się nie powiodłoNo to witam w groniena dodatek ukrywam się że siedzę w domu bo na tak wczesnym etapie nie chcemy nikomu mówić a mój lekarz od razu wysłał mnie na l4 aż sama byłam w szoku że tak wcześnie
![]()
to jeszcze jest wcześnie, daj sobie czasNiby 5+1
Dziewczyny ja w lipcu na Majorke oczywiście kupowałam wakacje zanim byłam w ciąży… ale to już będzie po 3 miesiącu, więc nie nakręcam się że coś będzie nie tak. Planuje przetrwać pod parasolkąmy też![]()
Tak samomy też nikomu nie mówimy zwłaszcza że dwa razy się nie powiodło
Rodzicom jak zobaczę serduszko a reszta po 12 tyg
ja to jestem przerazona bo sciany chcemy burzyco jak fajnie ja tak miałam w zeszłym roku klucze koniec maja a w sierpniu już na nowymwykańczanie trwa do dziś i szybko się nie skończy
![]()