reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Kurcze ja nie wiem dziewczyny jak u Was to wygląda, ale moja mała to tak dokazuje, że to szok🙈 to jej wiercenie się jest bolesne bardzo. Nie miałam aż tak do tej pory i do tego kłucie w kroczu okropne brrrrrrr🙈

Kurcze ja nie wiem dziewczyny jak u Was to wygląda, ale moja mała to tak dokazuje, że to szok🙈 to jej wiercenie się jest bolesne bardzo. Nie miałam aż tak do tej pory i do tego kłucie w kroczu okropne brrrrrrr🙈
Mnie ostatnie podrygi Malucha tez coraz bardziej bola. Od kilku dni odczuwam kręgosłup, a i po żołądku dostaje czasem i mam ochotę puścić pawia 😆
Na szczęście krocze nie boli - jeszcze 🤭
Moj sie juz przekręcił glowa w dół, ale ile tak zostanie to chyba nawet on sam nie wie 🤣

Mój się kręci ale jest tego coraz mniej, więc u mnie jest coraz lepiej, wiadomo jak mu się nagle coś przypomni kopniakami, to lepiej nie leżeć wtedy na boku bo po narządach dostaje i nie wiedziałam że narządy tak potrafią boleć 😅

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry