reklama
Palinka13
Moderator
z kolei ja dzisiaj polozylam sobie talerz na brzuchu z pomaranczaDziś mój mistrzu prawie zrzucił mi garnekmiałam położony garnuszek do którego wkrajałam jabłka na śniadanie i tak mocno wypchnął tyłek, że mi ten garnek prawie zleciał z nogi
niesamowite jaka to siła i masa
![]()

Mój też nie lubi jak się na nim talerz kładziez kolei ja dzisiaj polozylam sobie talerz na brzuchu z pomaranczawszystko spadlo na kanape bo mlody karate akurat zechcial pocwiczyc
jeszcze mi przyszlo kanape szorowac. Nie wyszedl jeszcze a iuz grandzi

Palinka13
Moderator
im takie pierdolki nie pasuja a jak matka sie meczy i stęka ciagle to dobrzeMój też nie lubi jak się na nim talerz kładzie![]()

Wygodnickieim takie pierdolki nie pasuja a jak matka sie meczy i stęka ciagle to dobrze![]()

Kładzenie czegokolwiek na brzuch to jest samo w sobie proszę je się o kłopotyz kolei ja dzisiaj polozylam sobie talerz na brzuchu z pomaranczawszystko spadlo na kanape bo mlody karate akurat zechcial pocwiczyc
jeszcze mi przyszlo kanape szorowac. Nie wyszedl jeszcze a iuz grandzi

reklama
Ja miałam i zgagę i mdłości.... Tragedia. Na szczęście u mnie już 36+3 dziś i zgaga i mdłości trochę odpuściły.Dziewczyny, zaczęłam 33tc i o ile do zgagi juz przywyklam to mdlosci mnie wyprowadzają z równowagi. Chyba mam uciśnięty żołądek. Jak u Was sytuacja? Ktoras tego doświadcza?