Daj znać, jak tam bo u mnie też planowe wywoływanie w 39tc więc już za chwilę. Mam nadzieję, że pojdzie szybko u Ciebie i będziesz w końcu kogla utulic to upragnione cudoNic mi nie mówicie o tym że się dłużyjuż mam dosyć
41 tygodni to jednak trochę długo
jutro jadę do szpitala, także będzie wywoływanie. Mam nadzieję że uda się już pierwszego dnia coś zadziałać, bo najbardziej smuci mnie siedzenie w szpitalu
![]()
reklama
Koniecznie daj znać jak tam Wam idzieNic mi nie mówicie o tym że się dłużyjuż mam dosyć
jutro jadę do szpitala, także będzie wywoływanie. Mam nadzieję że uda się już pierwszego dnia coś zadziałać, bo najbardziej smuci mnie siedzenie w szpitalu
![]()

MagdaaaLena
Fanka BB :)
Zerknelam dziewczyny na chwilkę co u Was słychać i czy jest jakiś nowy dzidziuś
dzielnie się trzymacie
przeczytałam o tych nockach nieprzespanych i różnych dolegliwościach i kurczę też jeszcze niedawno tak miałam. Te bezsenne noce i te bóle w kroczu i skurcze. Nie chciałabym już tego przechodzić ale coraz bliżej dziewczyny
Anetalol trzymam kciuki za Ciebie i maluszka
ciężka droga ale przepiękne wydarzenie przed Wami. Za momencik będzie po wszystkim. Termin miałyśmy identyczny a moja tulisia skończyła wczoraj 2: tygodnie
nie jest lekko... Ale pocieszam się że to wszystko się ułoży
życzę Wam dziewczyny powodzenia

No to powodzenia, oby szybko i sprawnie poszło. Trzymam kciukiNic mi nie mówicie o tym że się dłużyjuż mam dosyć
![]()

Mały update. Jestem w szpitalu od wczoraj, wczoraj nic nie robili. Dziś założyli balonik... Ojej... Baaaaaardzo nieprzyjemne aż łzy wycisnęło ze mnie. Mówiłam już że mam niski próg bólu ?
Także, po baloniku 1,5 h leżenia pod ktg... I potem można robić wszystko, a nawet jest zalecane aby się ruszać

PowodzeniaMały update. Jestem w szpitalu od wczoraj, wczoraj nic nie robili. Dziś założyli balonik... Ojej... Baaaaaardzo nieprzyjemne aż łzy wycisnęło ze mnie. Mówiłam już że mam niski próg bólu ?Także, po baloniku 1,5 h leżenia pod ktg... I potem można robić wszystko, a nawet jest zalecane aby się ruszać

A właśnie dziś rano sprawdzalam czy coś pisałaśMały update. Jestem w szpitalu od wczoraj, wczoraj nic nie robili. Dziś założyli balonik... Ojej... Baaaaaardzo nieprzyjemne aż łzy wycisnęło ze mnie. Mówiłam już że mam niski próg bólu ?Także, po baloniku 1,5 h leżenia pod ktg... I potem można robić wszystko, a nawet jest zalecane aby się ruszać

Kurcze, mam nadzieję, że pojdzie w miarę gładko i jak najmniej boleśnie.
Ja niestety z tych co mają też niski próg bólu

To trzymamy kciuki żeby szybko i w miarę już bezboleśnie poszło (choć tego się uniknąć nie daMały update. Jestem w szpitalu od wczoraj, wczoraj nic nie robili. Dziś założyli balonik... Ojej... Baaaaaardzo nieprzyjemne aż łzy wycisnęło ze mnie. Mówiłam już że mam niski próg bólu ?Także, po baloniku 1,5 h leżenia pod ktg... I potem można robić wszystko, a nawet jest zalecane aby się ruszać

MagdaaaLena
Fanka BB :)
Dzisiaj już poraz kolejny weszłam zobaczyć czy jest jakaś wiadomość od CiebieMały update. Jestem w szpitalu od wczoraj, wczoraj nic nie robili. Dziś założyli balonik... Ojej... Baaaaaardzo nieprzyjemne aż łzy wycisnęło ze mnie. Mówiłam już że mam niski próg bólu ?Także, po baloniku 1,5 h leżenia pod ktg... I potem można robić wszystko, a nawet jest zalecane aby się ruszać

reklama
Jak sobie radzicie w domku? Dzieci szczęśliwe czy okazują jednak trochę zazdrości?Dzisiaj już poraz kolejny weszłam zobaczyć czy jest jakaś wiadomość od Ciebieżyczę powodzenia. Picieszaj się tym , że niedługo zobaczysz swoje szczęście
a ja panikowałam przed porodem jakbym jakaś traumę przechodziła a na porodówce mi mówili że skurcz silny a ja nawet nie westchnęłam tzn ból czułam ale walczyłam z nim. A położna mi powiedziała że bez niej bym urodziła
3 mam kciuki i czekam na piękną wiadomość
![]()
A napisz jeszcze proszę ile trwał poród- wiem że każdy jest inny itp ale staram się trochę pocieszyć przed swoim, że będzie chociaż krótszy niż poprzednie