Dziewczyny z innej beczki, miałyście/planujecie mieć sesje noworodkowa? Ja planowałam mieć ale coś czuję że może być problem z czasem bo mam termin na 09.02
a dzidzia nadal w brzuchu. Co prawda moja fotograf mówi że ogarniemy coś później ale ona ma takie terminy że raczej tego nie widzę a nie chce prosto ze szpitala iść na sesję 

reklama
julcia7777
Fanka BB :)
Ja planuję, ale chyba nie na samym początkuDziewczyny z innej beczki, miałyście/planujecie mieć sesje noworodkowa? Ja planowałam mieć ale coś czuję że może być problem z czasem bo mam termin na 09.02a dzidzia nadal w brzuchu. Co prawda moja fotograf mówi że ogarniemy coś później ale ona ma takie terminy że raczej tego nie widzę a nie chce prosto ze szpitala iść na sesję
![]()
Nie usłyszałam tego co chce. Mój ziomeczek się nigdzie jeszcze nie wybiera. Ma 2 tyg czasu
coś tam się podzialo, ale ewidentnie jest mu dobrze w brzuchu. Szyjka krótka, jakieś tam rozwarcie się robi powoli. Nie wiem czy moja gin chciała mnie pocieszyć, czy co ale mówi że może coś przez weekend albo przyszły tydzień
co do sesji nie pomogę bo nie planowałam. Jakoś nawet o tym nie pomyślałam 
Jeżeli Cię to pocieszy to ja mam prawie 40 tyg i długą szyjkęNie usłyszałam tego co chce. Mój ziomeczek się nigdzie jeszcze nie wybiera. Ma 2 tyg czasucoś tam się podzialo, ale ewidentnie jest mu dobrze w brzuchu. Szyjka krótka, jakieś tam rozwarcie się robi powoli. Nie wiem czy moja gin chciała mnie pocieszyć, czy co ale mówi że może coś przez weekend albo przyszły tydzień
co do sesji nie pomogę bo nie planowałam. Jakoś nawet o tym nie pomyślałam
![]()
Ale z uwagi na wagę najprawdopodobniej w piątek mam się stawić w szpitalu na dyżur do mojej gin a jak nie to w pon.
Może do piątku coś się zmieni. Trzymam kciuki. My mamy jeszcze czas. Chociaż z tą główką to bym nie pogardziła jakby była wyżej bo jak przywali w pecherz to aż mnie zgina w pół, a w sumie nic to nie wnosiJeżeli Cię to pocieszy to ja mam prawie 40 tyg i długą szyjkęrozwarcie na 1 cm, główka wysoko
Ale z uwagi na wagę najprawdopodobniej w piątek mam się stawić w szpitalu na dyżur do mojej gin a jak nie to w pon.
julcia7777
Cześć dziewczyny, jak tam u Was? U mnie mega brak energii, jeszcze tak nie miałam. Skurcze zapisują mi się na ktg, ale ich nie czuję. Jestem w 38 tygodniu. Jutro jadę na morfologię, żeby sprawdzić czy wszystko ok. A Wy jak się czujecie?
Melduje się rozpakowana idealnie w terminie. W środę moja gin mówiła że kompletnie nic się nie dzieje a dzisiaj się poryczalam
że faktycznie nigdy nie urodzę no i znaczyły się skurcze. O 17 w szpitalu powiedzieli że dzisiaj nie urodzę i mąż ma jechać do domu po czym po 20 było już po. Ledwo dojechał
Mała jest przecudowna
wszystko z nami ok 
A na wywołanie porodu polecam się popłakać
Ps tak się reklamują zzo a na dzień dobry usłyszałam że nie ma opcji...
Powodzenia dziewczyny w dwupaku
MagdaaaLena
Gratuluję!!!! Nareszcie!!!!Melduje się rozpakowana idealnie w terminie. W środę moja gin mówiła że kompletnie nic się nie dzieje a dzisiaj się poryczalamże faktycznie nigdy nie urodzę no i znaczyły się skurcze. O 17 w szpitalu powiedzieli że dzisiaj nie urodzę i mąż ma jechać do domu po czym po 20 było już po. Ledwo dojechał
Mała jest przecudowna
wszystko z nami ok
Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i malutkiej
Napisz jak będziesz miała chwilkę jak poród i jak malutka.
Palinka13
Moderator
gratulacje !!Melduje się rozpakowana idealnie w terminie. W środę moja gin mówiła że kompletnie nic się nie dzieje a dzisiaj się poryczalamże faktycznie nigdy nie urodzę no i znaczyły się skurcze. O 17 w szpitalu powiedzieli że dzisiaj nie urodzę i mąż ma jechać do domu po czym po 20 było już po. Ledwo dojechał
Mała jest przecudowna
wszystko z nami ok
reklama
GratulacjeMelduje się rozpakowana idealnie w terminie. W środę moja gin mówiła że kompletnie nic się nie dzieje a dzisiaj się poryczalamże faktycznie nigdy nie urodzę no i znaczyły się skurcze. O 17 w szpitalu powiedzieli że dzisiaj nie urodzę i mąż ma jechać do domu po czym po 20 było już po. Ledwo dojechał
Mała jest przecudowna
wszystko z nami ok