wiolaho
Fanka BB :)
kochana tak bardzo mi przykroHej....
To mój ostatni post tutaj. Właśnie wracam od ginekologa. Pęcherzyk się zapada, krwiak wypełnił całą macice. Zarodek bez tetna. To moje drugie poronienie... trzymam za Was kciuki dziewczyny!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kochana tak bardzo mi przykroHej....
To mój ostatni post tutaj. Właśnie wracam od ginekologa. Pęcherzyk się zapada, krwiak wypełnił całą macice. Zarodek bez tetna. To moje drugie poronienie... trzymam za Was kciuki dziewczyny!
to dziś chyba jakiś dzień taki... Ja też się kłóciłam ale z mężem prawie cały dzieńDziewczyny dzięki za porady w związku z wakacjami. Apropos samopoczucia w ciąży dziś kiepski dzień mianowicie pokłóciłam się z najbliższymi i mam wrażenie że emocjonuje się dwa razy bardziej - nerwy, łzy. Staram się to szybko olać i poukładać myśli żeby nie stresować dziecka, oby wszystko dziś było dobrze![]()
i dodatkowo stres bo jutro ginekologDziewczyny dzięki za porady w związku z wakacjami. Apropos samopoczucia w ciąży dziś kiepski dzień mianowicie pokłóciłam się z najbliższymi i mam wrażenie że emocjonuje się dwa razy bardziej - nerwy, łzy. Staram się to szybko olać i poukładać myśli żeby nie stresować dziecka, oby wszystko dziś było dobrze![]()
czekamy jutro na wiescii dodatkowo stres bo jutro ginekolog
napewno dam znaćczekamy jutro na wiesci![]()
Ja też mam ginekologa jutro i nie umiem znaleźć sobie miejsca ze stresui dodatkowo stres bo jutro ginekolog