Aaa rozumiem, dziękujęNiedokładność pomiarów. Lekarz na zwykłej wizycie kontrolnej sprawdza mniej więcej długość dzieciątka. Obowiązujący będzie termin porodu wyznaczony na prenatalnych ztam bardzo dokładnie dziecko mierzą.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aaa rozumiem, dziękujęNiedokładność pomiarów. Lekarz na zwykłej wizycie kontrolnej sprawdza mniej więcej długość dzieciątka. Obowiązujący będzie termin porodu wyznaczony na prenatalnych ztam bardzo dokładnie dziecko mierzą.![]()
Dlatego też do porodu wymagane są badania prenatalne 1 i 2 trymestru, bo na tej podstawie sprawdzają terminy poroduAaa rozumiem, dziękuję![]()
Tak ja dzisiaj też dorwałam cole po dłuższej przerwieA ja mam smaka na pepsiprzed ciąża słodkie, gazowane napoje mogły dla mnie nie istnieć a teraz mogę pic codziennie
![]()
A ja jak kiedyś czasami lubiłam puszeczkę zimnej coli tak teraz odrzuca mnieTak ja dzisiaj też dorwałam cole po dłuższej przerwie![]()
Gratulacje1,5 cm człowiekaidealnie w punk 7+6/8+0, serduszko pięknie bije
![]()
a ja za to mam ogromnego smaka na zupki chińskieA ja mam smaka na pepsiprzed ciąża słodkie, gazowane napoje mogły dla mnie nie istnieć a teraz mogę pic codziennie
![]()