Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też stawiałam na owoce ale ostatnio zauważyłam że jak zjem ich trochę na wieczór, to boli mnie żołądek i bardzo mi ciężkoJa dziś jednak postawiłam na owocki, ale jutro zapolujędobrej nocy!
![]()
u mnie też wizyta w poniedziałeknasz wspólny ciążowy smak![]()
Czy nasza grupa jest już prywatna?
U mnie wizyta w poniedziałek (dziś 10+2) i mega się niecierpliwie![]()
nie mówiłam jeszcze w pracy, chciałabym poinformować po pozytywnych prenatalnych![]()
na wieczór właśnie jem tylko coś lekkiego, owoce faktycznie w dużej ilości trochę są później odczuwalne, a ja teraz jem ich bardzo dużo skoro sezonJa też stawiałam na owoce ale ostatnio zauważyłam że jak zjem ich trochę na wieczór, to boli mnie żołądek i bardzo mi ciężko![]()
czekolada by Ci tego nie zrobiłaJa też stawiałam na owoce ale ostatnio zauważyłam że jak zjem ich trochę na wieczór, to boli mnie żołądek i bardzo mi ciężko![]()
Hej dziewczynyDzień dobry.
Jak tam samopoczucia?
Ja dzis obudziłam się "połamana", mój 4-latek od wczoraj z katarem gigantem i już wiem, że nie pojdzie do końca tygodnia do przedszkola. Szkoda mi go, bo by się mega męczył. Więc mam dziś i jutro pracę + opiekę
Ktoś dziś wizytuje?
Też staram się jeść owocena wieczór właśnie jem tylko coś lekkiego, owoce faktycznie w dużej ilości trochę są później odczuwalne, a ja teraz jem ich bardzo dużo skoro sezon![]()