Moj mąż jest w 100% pewny że to chłopakDziewczyny a tak trochę odbiegając od naszego samopoczucia i fakt że 12 tygodni zbliża się nam się to czy macie przeczucia co do płci ? W pierwszej ciąży od początku czułam że będzie córka i się sprawdziło , teraz myślę że będzie chłopiec . A jak to u Was wygląda ?
 i to tak że aż się boję jak zareaguje jak to będzie dziewczynka
 i to tak że aż się boję jak zareaguje jak to będzie dziewczynka  ja nawet nie mam przeczuc, wolałabym synka ale z córeczki też się ucieszę. Dla dziewczynki mamy imię, dla chłopca jeszcze nie doszliśmy do porozumienia
 ja nawet nie mam przeczuc, wolałabym synka ale z córeczki też się ucieszę. Dla dziewczynki mamy imię, dla chłopca jeszcze nie doszliśmy do porozumienia 

i wyobraziłam sobie ten smak to mnie zemdliło.
i wyobraziłam sobie ten smak to mnie zemdliło. 

Ja mam na pokładzie 2,5 latke więc ogólnie nie ma miejsca na objawy ciążowe i gorsze samopoczucia. Kiedy masz prenatalne? A Ty skąd jesteś?
Ja mam na pokładzie 2,5 latke więc ogólnie nie ma miejsca na objawy ciążowe i gorsze samopoczucia. Kiedy masz prenatalne? A Ty skąd jesteś? 

temperamentu jej nie brakuje i rozrabia jak chłopak więc coś racji miałam
 temperamentu jej nie brakuje i rozrabia jak chłopak więc coś racji miałam  teraz nie wiem. Nie nastawiam się i sztampowo powiem "byle zdrowe"
 teraz nie wiem. Nie nastawiam się i sztampowo powiem "byle zdrowe"  wizytę mam 25 czerwiec   ta specjalistyczna  z markerami. Wykluczająca wady   a to co teraz mialam u  mojego gine. To   powiedział że dzisius zdrowy wyksztaltowane wszytsko wyklucza downa i te inne choroby tylko brzuszek trzeba sprawdzić bo coś widzi
wizytę mam 25 czerwiec   ta specjalistyczna  z markerami. Wykluczająca wady   a to co teraz mialam u  mojego gine. To   powiedział że dzisius zdrowy wyksztaltowane wszytsko wyklucza downa i te inne choroby tylko brzuszek trzeba sprawdzić bo coś widzi  jestem z kujawsko-pomorskiego
jestem z kujawsko-pomorskiego