reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Tak czytam cały czas o waszych objawach itd a ja oprócz uczucia sytości i zmęczenia nic nie mam. Dziś trochę podbrzusze pobolewa ale tak minimalnie. Dziś u mnie 6+2 wychodzi. Wczoraj byłam prywatnie u lekarza bo nie mogłam spac po tej wizycie na NFZ że nic nie sprawdził. Wczoraj bylo wszystko ok. Serduszko biło, zarodek 4 mm, pecherzyk żółtkowy nie obrzęknięty. Mam nadzieję że dobrze się skończy ta moja historia. 26.06 kolejną wizyta. A, i distalam oprocz duphaston jeszcze acard. Zobaczymy jak to będzie...eh
Roksiemi na pewno będzie wszystko w porządku, dobrze że byłaś u lekarza i Cię uspokoił 😊

Tak czytam cały czas o waszych objawach itd a ja oprócz uczucia sytości i zmęczenia nic nie mam. Dziś trochę podbrzusze pobolewa ale tak minimalnie. Dziś u mnie 6+2 wychodzi. Wczoraj byłam prywatnie u lekarza bo nie mogłam spac po tej wizycie na NFZ że nic nie sprawdził. Wczoraj bylo wszystko ok. Serduszko biło, zarodek 4 mm, pecherzyk żółtkowy nie obrzęknięty. Mam nadzieję że dobrze się skończy ta moja historia. 26.06 kolejną wizyta. A, i distalam oprocz duphaston jeszcze acard. Zobaczymy jak to będzie...eh

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja właśnie jak widzę reklamę McDonalda to 🤮🤮🤮🤮 za to zjadłam drugą część obiadu który wczoraj sobie zrobiłam jejku jak się najadłam
Dzisiaj powiedziałam szefowi o sytuacji - znamy się 16 lat a ja i tak popłakałam się 🫠 zaczynamy nowy projekt i chciałam być w porządku wobec niego bo jestem trochę w to zaangażowana
Rodzina nie wie a szef wie 🫢
Dla rodzinki chcę takie urocze ramki / pudełka kupić widziałam na necie 🙄
A co to są za pudełka czuję się zaciekawiona 😄 <zakupoholik>

takie wiesci i dopiero teraz mowisz ? 😃 alleluja 😃😃🥰🥰🥰

Spokojnie
Zauważ że jesteś w 6 tygodniu
A większość z nas jest już na 10 tygodniu (np ja) inne dziewczyny już nawet 11
Jak serduszko bije to już mega dużo :)
No teraz termin mi wychodzi 8 luty a był 29 styczeń wg miesiączki 😅 chciałabym juz być w 2 trymestrze i zastanawiać się kto tam mieszka a nie czy jeszcze ktoś tam mieszka czy coś się dzieje. Jeszcze u mnie dziś pogoda koszmarna. Cały czas pada i człowiek nawet nie może wyjść na spacer oczyscic głowę.

takie wiesci i dopiero teraz mowisz ? 😃 alleluja 😃😃🥰🥰🥰
Bo nie wiem czy się jeszcze cieszyć. Wolę podchodzić na chłodno,ale przynajmniej wiem na czym stoję 😅 Lekarz mowil że zawsze są 2 scenariusze. Za 1 trymestr to zawsze wszystko albo nic. Także "Tylko spokoj nas uratuje" 😅 Chociaż przy mojej córce to cierpliwości ostatnio coraz mniej 🫠🤭 Ja nie wiem czy to ten wiek (3 lata na koniec września)czy mnie testuje😅

reklama
No bywają trudne dni, mam kupioną, ale jakiś czas temu ktoś tu pisał, że uzależnia się od tego organizm i zrezygnowałam 🙁 za kilka dni kończę 12 tydzień liczę na magiczne uleczenie 🙂
Tak , w Internecie na forach pełno informacji
Ja już zaczęłam to brać bo mam dużo spraw służbowych a nie byłam w stanie wstać
Od kiedy je biorę to mam o wiele lepszy humor
Pytałam wczoraj doktor jak z odstawieniem - powiedziała żeby poprostu nie wziąć dawki a jak będą mdłości to wziąć jedną np.
Jak dwie na noc nie działają to mam rano wziąć jeszcze jedną
Narazie dwie na noc działają

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry