katakumba
Fanka BB :)
u mnie w ogóle nie mówi. Dziś się zapytałam lekarza czy jest możliwość posłuchać serduszka ale tylko pokręcił głową przecząco.Dziewczyny, a u Was lekarze mówią jakie dzidzia ma tętno czy tylko wpisują w kartę Fhr+?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie w ogóle nie mówi. Dziś się zapytałam lekarza czy jest możliwość posłuchać serduszka ale tylko pokręcił głową przecząco.Dziewczyny, a u Was lekarze mówią jakie dzidzia ma tętno czy tylko wpisują w kartę Fhr+?
Ja w 13 tygodniu z córka miałam przezpochwowe dopiero drugie mialam przez brzuchw ciąży z córką prenatalne pierwsze miałam przez brzuch
piękny dzidziuś!Melduję się!
Przepraszam was że od rana ani znaku życia ale dzień na wariata oczywiście. Do sedna!
Moje mile 5 cm człowieka! Badanie wyszło prawidłowe ja mało nie zeszłam tam na zawał. Płakałam jak bóbr. Termin z OM 2 styczeń z USG czyli 2 styczeń z Prenatalnych 2 styczeń.
Lekarz powiedział że coś jest między nogami a co dokładnie to powie nam w 2 trymestrzemąż pełen nadziei na syna
![]()
mi kazali być po śniadaniu i pić więcej wody żeby lepiej krew było pobierać. Przed USG chciałam siusiu to Pani kazała się wstrzymać że lepiej na pełnym pęcherzu. I tak było. Badanie było wykonywane przez powłoki brzuszne i wyglądało jak zwykle usg tylko trwało prawie jak 40 min wszytko lekarz dokładnie badał i mierzył. Mam czekać na telefon z wynikiem z krwi. Jak będzie coś niepokojącego to powiedzą a ogólnie to badanie 3jst z opisem a na wizycie 2 lipca mój gin będzie je ze mną omawiał.Super!To pierwsze grupowe prenatalne mamy już za sobą, kto jeszcze w najbliższym czasie wizytuje?
Czy do tego badania trzeba się jakoś przygotować lub znać odpowiedzi na jakieś pytania jak to już było poruszone w filmiku czy raczej o nic nie pytali?a i czy do tego USG trzeba mieć pełny pęcherz?
Ja dzisiaj kiepsko się czuję, boli mnie głowa całe popołudnie![]()
Ponoc nie można przed 10 tygodniem słuchać, tylko widać na usg. Tak mi mówił lekarz w poprzedniej ciążyu mnie w ogóle nie mówi. Dziś się zapytałam lekarza czy jest możliwość posłuchać serduszka ale tylko pokręcił głową przecząco.
jedzenie BogówCudownie! Cześć mała Kruszynko, ciotki mówią dzień dobryja dziś powiedziałam o ciąży w pracy, a po wciągnęłam złotego vifona, wszedł jak najlepszą potrawą
![]()
zobaczymy na kolejnej wizycie. Zostawił mi na tego 16 lipca więc i tak czekają mnie dlugieeeee 4tyg strachu .Ponoc nie można przed 10 tygodniem słuchać, tylko widać na usg. Tak mi mówił lekarz w poprzedniej ciąży
ja też pierwsze miałam przez powłoki ,dziewczyny piszą że dopochwowomi kazali być po śniadaniu i pić więcej wody żeby lepiej krew było pobierać. Przed USG chciałam siusiu to Pani kazała się wstrzymać że lepiej na pełnym pęcherzu. I tak było. Badanie było wykonywane przez powłoki brzuszne i wyglądało jak zwykle usg tylko trwało prawie jak 40 min wszytko lekarz dokładnie badał i mierzył. Mam czekać na telefon z wynikiem z krwi. Jak będzie coś niepokojącego to powiedzą a ogólnie to badanie 3jst z opisem a na wizycie 2 lipca mój gin będzie je ze mną omawiał.
u mnie też na razie fhr+, dr powiedziała, że na prenatalnym jak już będzie te 12 tygodni, mówiła że wcześniej nie powinno się Dopplera używać.Dziewczyny, a u Was lekarze mówią jakie dzidzia ma tętno czy tylko wpisują w kartę Fhr+?
U mnie na pierwszej wizycie z serduszkiem poprostu pokazała doktor że bije serduszko nic nie włączała - powiedziała że za wcześniezobaczymy na kolejnej wizycie. Zostawił mi na tego 16 lipca więc i tak czekają mnie dlugieeeee 4tyg strachu .
Myślałam,że moje dolegliwości są w porównaniu do waszych wyjątkowo łagodne bo prócz porannych mdłości nic mi nie dolegało ale właśnie skończyłam całować się z muszla klozetowa![]()