reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Też jestem po, cytrynową była spoko, a ja miałam na dodatek z ciepłą wodą więc weszło jak herbatka z rana, prawie na raz. Zero problemów potem. Tylko tyłek bolał od siedzenia 🤣 ogólnie byłam bardzo negatywnie nastawiona a to w ogóle nie było tragedii 😅
wypić to jestem w stanie bez problemu, bo u nas dają w płynie taki soczek pomarańczowy, na prawdę znośny, ale później jak siedzę te dwie godziny to mam poty, serce mi chce wyskoczyć, niedobrze mi, a to w głowie się kręci… no wszystko na raz dosłownie 🥴🥴🥴

reklama
Ja nie spie dobrze od pocztaku ciazy. Budze sie w nocy na sikanie I barfzo czesto nie moge pozniej zasnac ( tam jak teraz 🤣) a później przed budzikiem do pracy to bym spala 🤣.

My mielismy skan w 20 tyg (20t2d) tydzien temu i Pani nam powiedziala ze maluszek wazy ciut ponad 300g i jest wszytsko prawidlowo. Wydawala sie zaskoczona kiedy to zapytalam o wage. Widocznie w UK nie przykladaja do teho uwagi.
ja w ogóle po tym drugim scanie nie dostałam raportu, więc się u położnej upomniałam to mi pokazała u siebie w kompie i też była zdziwiona, że mnie interesuje waga i centyle 😆
Ogólnie dziwnie bo w poprzedniej ciąży, a to było raptem dwa lata temu dawali wszystko do ręki, a teraz chyba papier oszczędzają 🤷‍♀️

Dziewczyny a nie boli was tam na dole przy obracaniu w lozku z boku na bok, albo orzy wstawaniu ? Ja mam od jakiegos czasu tak. Uczucie jakbym miala zakwasy w pachwinach tylko ciut glebiej 🤔
mnie boli najczęściej nad pępkiem, jak trochę coś porobię na stojąco albo pochodzę to czuję w środku jakby coś miało się urwać. Na dole czasami też mnie coś ciągnie, zaboli, zwłaszcza jak szybko wstanę albo kichnę.

Dziewczyny czy znacie i polecacie jakąś stronę z której można zamówić fajne i dobre jakościowo ubranka dla maluszków? Ja kupiłam trochę ubranek u mnie w sklepie stacjonarnie , ale przeglądam w necie z myślą dokupienia czegoś jeszcze i nie wiem czy są sprawdzone🤔 wyprawkowo bądź Zuzia&zyzio coś Wam może mówi?😉

Dziewczyny czy znacie i polecacie jakąś stronę z której można zamówić fajne i dobre jakościowo ubranka dla maluszków? Ja kupiłam trochę ubranek u mnie w sklepie stacjonarnie , ale przeglądam w necie z myślą dokupienia czegoś jeszcze i nie wiem czy są sprawdzone🤔 wyprawkowo bądź Zuzia&zyzio coś Wam może mówi?😉
Ja mam większość ciuszków z Sinsay i hm, część nowych większość z vinted czy od koleżanki i w dotyku są naprawdę okej a i cena zadowalająca :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry