Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nie mam dzieci ale odchowałam z 20Zaczęłam już dziewczyny zbierać ubranka dla mojej malutkiej , kupiłam już fajnych parę rzeczy i polecalyscie next i faktycznie fajne ubrankateż coś zamówiłam
a teraz takie pytanko mam... Z racji tego , że będziemy rodziły zimą co dla mnie jest nowością, bo mam dzieci z cieplejszych sezonów , to teraz nie wiem jak podejść do tego wszystkiego i czy kupujecie wkład do wózka na zimę i kombinezon taki ala misio czy jeszcze coś cieplejszego? Zupełnie nie wiem co kupić
aż wstyd... Kolejna ciąża i nie wiem co potrzebne
![]()
Również mamy śpiworek i kupiłam zimowy kombinezonZaczęłam już dziewczyny zbierać ubranka dla mojej malutkiej , kupiłam już fajnych parę rzeczy i polecalyscie next i faktycznie fajne ubrankateż coś zamówiłam
a teraz takie pytanko mam... Z racji tego , że będziemy rodziły zimą co dla mnie jest nowością, bo mam dzieci z cieplejszych sezonów , to teraz nie wiem jak podejść do tego wszystkiego i czy kupujecie wkład do wózka na zimę i kombinezon taki ala misio czy jeszcze coś cieplejszego? Zupełnie nie wiem co kupić
aż wstyd... Kolejna ciąża i nie wiem co potrzebne
![]()
Mi się tak wydaje właśnie, że śpiworek i lżejszy kombinezon do tego i powinno być w porządku. Teraz jestem już w trakcie szukania i kurcze piękne są niektóre rzeczy, aż głowa boliJa mam 4 kombinezonyw różnych rozmiarach ( jakiś tak wyszło) ale najbardziej mi się sprawdził ciepły śpiwór i lżejszy kombinezon niż taki typowo zimowy. Chyba każda z nas też ma inne preferencje, inną potrzebę spacerów i ich długości itp więc i tak ,,w praniu" wyjdzie co się sprawdza a co nie. W każdym razie śpiwór polecam z czystym sumieniem, a kombinezon też warto mieć