MagdaaaLena
Fanka BB :)
Niepełne 4 tygodnieW jakim czasie Mała tak urosla? Piękny przyrost![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niepełne 4 tygodnieW jakim czasie Mała tak urosla? Piękny przyrost![]()
Ciężko powiedzieć, moim zdaniem mam trochę częstsze skurcze i czasem nacisk na pochwę, ale czy to jest związane ze skracającą się szyjką trudno mi sprecyzowaćA jak się czujesz? Ta skracajaca szyjka daje jakjes objawy?
EkstraNiepełne 4 tygodniew czwartek by było równo cztery. Kurcze lekarz dzisiaj do mnie mówi , że już się trochę dźwiga ciężaru. Dzidziuś, wody , łożysko. Będzie przyrost teraz na pewno
![]()
Haha rozbawiło mnie toMoj to dzisiaj taka makarene tanczy, ze szokwykonczy mnie
caly brzuch mi chodzi z kazdej strony
ma jakis atak agresji
![]()
Zatem dbaj o siebie i dużo odpoczywajCiężko powiedzieć, moim zdaniem mam trochę częstsze skurcze i czasem nacisk na pochwę, ale czy to jest związane ze skracającą się szyjką trudno mi sprecyzować![]()
No to jest na pewno wzorowe dziecko, nie daje matce powodu do obawHaha rozbawiło mnie toprzynajmniej się nie stresujesz czy wszystko ok
zawsze jakoś plus tej agresji połączonej z makarena
![]()
Widzę że mamy podobna syt życiową- jednego syna szkolnego, drugiego przedszkolnego i styczniową córeczkęJa w pierwszej ciąży dawno temumiałam przypadek skręcającej się szyjki z tego co pamiętam to nie miałam żadnych dolegliwości oprócz delikatnego plamienia. Jakieś leki nie bardzo pomagały i skończyło się szpitalem, ale pobyt nie był długi. Zalecenia leżenie z nogami uniesionymi do góry. I tak też wtedy robiłam, poród się odbył 13 dni przed terminem. Ciąża donoszona a syn ma prawie 16 lat
![]()