MagdaaaLena
Fanka BB :)
Powiem Wam dziewczyny, że jestem skołowana jeżeli chodzi o karmienie. Przy starszych dzieciach miałam zupełnie inaczej. Mniej pokarmu i zawsze myślałam że za mało mleka produkuję. Teraz przy malutkiej postawiłam na pierwszym miejscu pierś non stop cyc i cyc. Tak mi mówili żeby przystawiać jak najczęściej się da. Pokarm jest , ale nie wiem czy to normalne że mała cały czas ciągnie. Smoka nie chce za bardzo bo aż ją na wymioty od niego bierze. Chcę ją czasem oszukać. W zasadzie to myślałam że ona jest cały czas głodna , a z niej się kulka zrobiła - dosłownie  nie wiem czy ja jej nie rozpycham
 nie wiem czy ja jej nie rozpycham

pierwsze dni snu mialam 1h na dobę. Ale już jest coraz lepiej.
 pierwsze dni snu mialam 1h na dobę. Ale już jest coraz lepiej. Powiem Wam, że gdyby nie to nacięcie i bol to endorfinki by mnie nie opusczaly nigdy
 Powiem Wam, że gdyby nie to nacięcie i bol to endorfinki by mnie nie opusczaly nigdy  No poród to jest jakaś masakra
 No poród to jest jakaś masakra  

Ja miałam ulgę po zdjęciu szwów zewnętrznej warstwy. Mi zdjęli 8 dni po porodzie ale miałam poród z  próżnociągiem. Ogólnie zdejmują mniej więcej po 7 dniach
 Ja miałam ulgę po zdjęciu szwów zewnętrznej warstwy. Mi zdjęli 8 dni po porodzie ale miałam poród z  próżnociągiem. Ogólnie zdejmują mniej więcej po 7 dniach