Usagitsukino
Fanka BB :)
Witam koleżankę z kresekCzy ból brzucha i pleców jest normalny?
Ja nigdy nie miałam bólów przy, więc nawet nie jestem przyzwyczajona a teraz to aż mnie wybudziło w nocy i nie wiem jak sobie złagodzić to wszystko...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam koleżankę z kresekCzy ból brzucha i pleców jest normalny?
Ja nigdy nie miałam bólów przy, więc nawet nie jestem przyzwyczajona a teraz to aż mnie wybudziło w nocy i nie wiem jak sobie złagodzić to wszystko...
Witam koleżankę z kresekTeż mi dokuczały plecy przez kilka dni, teraz na szczęście przeszło i w zasadzie oprócz bolących
![]()
, to tfu tfu nic mi nie dolega
dlatego też, mimo że miałam nie robić kolejnej, to poszłam dziś na betę, żeby się trochę uspokoić
Do piątku już niedaleko, ja dopiero przyszła środa, ale to czekanie ćwiczy moja cierpliwość
Moje piersi też się zrobiły wrażliwe!to ja naszczescie też póki co żadnych jakiś objawów takich gorszych
Ja już nie byłam na przyroscie, poczekam do piątku![]()
To ja właśnie teraz idę tylko na potwierdzenie i liczę,że przepiszą badania na pakiet, a docelowego mam 28.05, już poza pakietem własnieDo piątku już niedaleko, ja dopiero przyszła środa, ale to czekanie ćwiczy moja cierpliwość![]()
11.04To ja właśnie teraz idę tylko na potwierdzenie i liczę,że przepiszą badania na pakiet, a docelowego mam 28.05, już poza pakietem własnie, kiedy miałaś ostatnią miesiączkę?
U mnie dzisiaj beta po dwóch dniach z 15,70 na 64,70 - jest dobrze, mam nadzieję, że będzie tylko lepiej! Pięknie u Ciebie, dużo zdrówka.Cześć! To ja się nieśmiało przywitamtermin według OM na 16.01. Dzisiejsze beta 663 (badałam trzy razy, przyrost w normie)
wizyta 21.05 - wtedy będę 5+5, mam nadzieję, że już coś tam zobaczę
![]()
Super! TrzymamyJestem po usg ;-) pecherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym widoczny. Wszystko prawidłowo jak na ten etap. Za 10 dni mam pokazać się na wizycie serduszkowej. Trzymajcie mocno kciuki ;-*
5+2Super! TrzymamyA który to tydzień?