panna1anna
Fanka BB :)
U mnie plamienie niestety ciągle jest, delikatne ale jest. Jestem w kiepskiej kondycji psychicznej. Bylam w poniedziałek u mojej doktor to na usg wszystko jest ok, ale ciągle jest stres. Wizyta 30.06
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dzisiaj w śnie urodziłam … kotaŚniło mi sie dzisiaj ze urodziłam 5cioraczki, ależ realny byl to sen, ciezko bylo ogarnąć je wszystkie
Ale cieszyłam sie ze mam taka duża rodzinkę i jak sie obudziłam było mi smutno, ze to tylko sen..
Hahaha, ja jakiś tydzień temu urodziłam psa!Ja dzisiaj w śnie urodziłam … kota![]()
Pocieszasz mnie, myślałam, że tylko u mnie coś nie halo XDHahaha, ja jakiś tydzień temu urodziłam psa!
Przegapiłam chyba, krwiak?U mnie plamienie niestety ciągle jest, delikatne ale jest. Jestem w kiepskiej kondycji psychicznej. Bylam w poniedziałek u mojej doktor to na usg wszystko jest ok, ale ciągle jest stres. Wizyta 30.06
Nie nie, ja mu nawet podawałam miseczkę z wodą do picia i pomyślałam że może nie powinnam, więc dzwoniłam do siostry zapytać kiedy zacząć karmić piersią (!) i powiedziała że po 7 dniach i woda spoko xdPocieszasz mnie, myślałam, że tylko u mnie coś nie halo XD![]()
Ja mam tak samo, brudzę wkładkę, średnio co 2/3 dni, ale jakoś intuicyjnie czuję, że będzie dobrze i nawet ten zanikający ból piersi mnie nie stresuję. Dziwne bo 4-7 tc to był dla mnie straszny rollercoaster emocjonalny i niepewnosć. Wizytę mam 26.06 i jedynie mam nadzieje, ze te brudzenia to efekt oczyszczania się krwiaka i, że go nie bedzie.Wizyta 24.06 a prenatalne 26.06 i to będzie 12 tydz i 3 dni jak narazie plamnie ustało i nie wiem czy sobie wmawiam ale mam taki wewnętrzny spokój że będzie wszystko dobrze.
Nie nie, ja mu nawet podawałam miseczkę z wodą do picia i pomyślałam że może nie powinnam, więc dzwoniłam do siostry zapytać kiedy zacząć karmić piersią (!) i powiedziała że po 7 dniach i woda spoko xd
Jestem walnięta, cóż![]()
Ponoć coś jest, jakiś niewielki. Ale powoduje wielki strachPrzegapiłam chyba, krwiak?
A towarzyszy Ci jakiś ból podbrzusza?Ja mam tak samo, brudzę wkładkę, średnio co 2/3 dni, ale jakoś intuicyjnie czuję, że będzie dobrze i nawet ten zanikający ból piersi mnie nie stresuję. Dziwne bo 4-7 tc to był dla mnie straszny rollercoaster emocjonalny i niepewnosć. Wizytę mam 26.06 i jedynie mam nadzieje, ze te brudzenia to efekt oczyszczania się krwiaka i, że go nie bedzie.![]()