Aga993
Fanka BB :)
Współczuję Ci bardzo, ja co idę do toalety to z paniką sprawdzam czy nie plamie. Myślę, że u Ciebie będzie dobrze skoro wiadomo że jest krwiakPonoć coś jest, jakiś niewielki. Ale powoduje wielki strach
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Współczuję Ci bardzo, ja co idę do toalety to z paniką sprawdzam czy nie plamie. Myślę, że u Ciebie będzie dobrze skoro wiadomo że jest krwiakPonoć coś jest, jakiś niewielki. Ale powoduje wielki strach
Trzymam mocno za nas kciuki ja też z tyłu głowy mam to że te plamienie to właśnie z krwiaka nie był duży no ale gdzieś tam siedzi i non stop sprawdzam czy czasem nie krew choć na prawdę czuje taki spokójJa mam tak samo, brudzę wkładkę, średnio co 2/3 dni, ale jakoś intuicyjnie czuję, że będzie dobrze i nawet ten zanikający ból piersi mnie nie stresuję. Dziwne bo 4-7 tc to był dla mnie straszny rollercoaster emocjonalny i niepewnosć. Wizytę mam 26.06 i jedynie mam nadzieje, ze te brudzenia to efekt oczyszczania się krwiaka i, że go nie bedzie.![]()
Nie, jedynie czasami niewielkie kłucie lub uczucie takiego rozciągania, ale to zupełnie normalne bo więzadła, macica i wszystko sie rozciąga.A towarzyszy Ci jakiś ból podbrzusza?
Będzie wszystko dobrze!Trzymam mocno za nas kciuki ja też z tyłu głowy mam to że te plamienie to właśnie z krwiaka nie był duży no ale gdzieś tam siedzi i non stop sprawdzam czy czasem nie krew choć na prawdę czuje taki spokój![]()
Ja już miałam spokojną głowę w poniedziałek po wizycie, bo plamienie ustalo, ale we wtorek wieczorem znowu się pojawiło. I od wczoraj mam takie dziwne uczucie napierania w brzuchu co mnie dodatkowo stresuje.Nie, jedynie czasami niewielkie kłucie lub uczucie takiego rozciągania, ale to zupełnie normalne bo więzadła, macica i wszystko sie rozciąga.
Co do krwiaka, naprawdę nie ma się czym martwic, jesli jest mały i nie jest blisko dzieciątka to tym bardziej. Ginekolog mi tłumaczył, że duze lub najgorsze są te, które okrążają całe dzieciątko.
Trzymam kciuki.![]()
Ale jest to takie uczucie podobne do okresowego czy zupełnie nowe?Ja już miałam spokojną głowę w poniedziałek po wizycie, bo plamienie ustalo, ale we wtorek wieczorem znowu się pojawiło. I od wczoraj mam takie dziwne uczucie napierania w brzuchu co mnie dodatkowo stresuje.
Takie uczucie jakby mi sie gazy zbierały, plamienie takie kawa z mlekiem, brązowe raczejAle jest to takie uczucie podobne do okresowego czy zupełnie nowe?
A plamienie żywą krwią czy jednak brązowe, kawa z mlekiem?
Takie uczucie jakby mi sie gazy zbierały, plamienie takie kawa z mlekiem, brązowe raczejAle jest to takie uczucie podobne do okresowego czy zupełnie nowe?
A plamienie żywą krwią czy jednak brązowe, kawa z mlekiem?
To zupełnie normalne! Ja tez mam kawa z mlekiem, jeden dzień były brązowe, wtedy z paniki chciałam jechac na IP, ale cale szczescie przyjal mnie ginekolog i wtedy wynalazł tego dziada krwiaczka.Takie uczucie jakby mi sie gazy zbierały, plamienie takie kawa z mlekiem, brązowe raczej
Też się staram tak sobie to tłumaczyć, ale chyba po prostu potrzebuję terapii styczniowych mamusiekTo zupełnie normalne! Ja tez mam kawa z mlekiem, jeden dzień były brązowe, wtedy z paniki chciałam jechac na IP, ale cale szczescie przyjal mnie ginekolog i wtedy wynalazł tego dziada krwiaczka.![]()