reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe mamy 2026

Widzę że nie byłam sama z plamieniami . U nas plamienia zaczęły się w 6 tyg. i wtedy lekarz powiadomił nas że mamy niewielkiego krwiaka 1,5 cm . Przesypiała leki i kontrol za 2 tyg. niestety w 8 tyg było już prawie 3 cm . Był ogromny strach :( kolejna kontrola w 10 tyg. krwiaka brak . Rozmawiałam z lekarzem że coraz częściej zdarzają się te krwiaki . Najważniejsze to odpoczynek .
Obecnie 12tyg 3 dzień
Pozdrawiam styczniowe mamy :)
Mi lekarz powiedział, że brudzenia brązowe z krwiakiem to niekoniecznie zły objaw bo oznacza oczyszczanie się krwiaka, faktycznie na wizycie było widać, że oczyszcza, wiec mam nadzieje, ze w czwartek go już nie będzie. 🤍

reklama
Jestem z Tobą, przeżyłam kilka poronień i wiem doskonale jaki to ból i rozpacz, ale po burzy zawsze wychodzi słońce i jeszcze bedzie dobrze ❤️ życzę Ci wszystkiego dobrego ❤️
U mnie pęcherzyk ciążowy na 6,3tc w zarodka i ciałka brak. Mam czekać na samoistne poronienie. U lekarza byłam w poniedziałek.

U mnie pęcherzyk ciążowy na 6,3tc w zarodka i ciałka brak. Mam czekać na samoistne poronienie. U lekarza byłam w poniedziałek.
Bardzo mi przykro, a jak Ty się z tym czujesz? I w ogóle jak Twoje samopoczucie? Bo pisałaś, że chyba partner nie będzie zadowolony z faktu, że miałby znów być tata?

Mi lekarz powiedział, że brudzenia brązowe z krwiakiem to niekoniecznie zły objaw bo oznacza oczyszczanie się krwiaka, faktycznie na wizycie było widać, że oczyszcza, wiec mam nadzieje, ze w czwartek go już nie będzie. 🤍
Dokładnie mój też powiedział ze krwiak się czyści . Trzymam kciuki i życzę powodzenia 🤞 🥰

reklama
Niby pokazywało zgodnie tak jak okres się spóźnia czyli ok. 6,3 wtedy
Ja bym poczekała, sprawdziła betę, przecież to że lekarz wyliczył 6,3 to nie znaczy że mu ręka nie drgnęła przy mierzeniu zwłaszcza że to milimetry. To jest naprawdę początek ciąży i chyba poronienie powinno już od poniedziałku nastąpić. Nie chce robić nadziei ale naprawdę bywa różnie..
Ja w pierwszej ciąży, fakt że to było puste jajo płodowe, ale miałam 7,8mm pęcherzyk pusty, plamiłam a lekarz na sorze i tak powiedział żeby jeszcze poczekać kilka dni..

Do góry