Usagitsukino
Fanka BB :)
Chciałabym, żeby nie bolały, ale jak przestaną, to będę schizowac, że coś jest nie tak, więc może niech już sobie boląJa mam małe B a chodzić bez też już nie mogę bo bolą jeszcze bardziej!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chciałabym, żeby nie bolały, ale jak przestaną, to będę schizowac, że coś jest nie tak, więc może niech już sobie boląJa mam małe B a chodzić bez też już nie mogę bo bolą jeszcze bardziej!
Ja nie wiem czego, ale podchodzę na razie bardzo w spokojuChciałabym, żeby nie bolały, ale jak przestaną, to będę schizowac, że coś jest nie tak, więc może niech już sobie bolą![]()
Mimo wszystko jak na siebie, to też mi się wydaje, że nie schizuje, bo naprawdę potrafię mieć paranoje jak mi na czymś zależy. Więc grzecznie czekam do środy i trzymam kciuki za Twoją wizytę jutro, daj znaćJa nie wiem czego, ale podchodzę na razie bardzo w spokojujutro idę ma wizytę potwierdzająca, może już coś będzie widać
![]()
Skurcze w podbrzuszu, kłucie, raz lżejsze raz mocniejsze, ból piersi i mdłosci no i sennosc..Dziewczyny jak się czujecie ? Macie jakieś dolegliwości/ odczucia ? Ja codziennie odczuwam jakieś kłucie w macicy, jakby ukłucia szpilką... czy któraś z koleżanek odczuwa coś podobnego?
Według ostatniej miesiączki który tydzien i dzien ?Boli mnie podbrzusze, raz mocniej raz słabiej, cycki są wrażliwe i to tyle w sumie na razie
Aa no i lędźwie![]()
Jedna apka pokazuje dzisiaj 4+4, druga 4+5Według ostatniej miesiączki który tydzien i dzien ?
Jak tam dzisiejsza wizyta ?pierwotnie miałam na 20. Ale ostatnio przełożyłam na 15.05… niby to tylko 5 dni . A będzie trwało wieczność
zarodek na miejscu właściwym, widoczne echo . Mam zgłosić się za 3 tygodnie na kolejne USGJak tam dzisiejsza wizyta ?
zarodek na miejscu właściwym, widoczne echo . Mam zgłosić się za 3 tygodnie na kolejne USG
W którym tygodniu byłaś?zarodek na miejscu właściwym, widoczne echo . Mam zgłosić się za 3 tygodnie na kolejne USG