Lubiekluskikladzione
Fanka BB :)
Może w Twoim wypadku krwiak jest tak umiejscowiony, że bardziej zagraża dzieckuMi ginekolog zaleciła się oszczędzać leżeć. I nwm czy to dobrze bo czytałam na jakimś forum że zakrzepy mogą się zrobić od lezalenia .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może w Twoim wypadku krwiak jest tak umiejscowiony, że bardziej zagraża dzieckuMi ginekolog zaleciła się oszczędzać leżeć. I nwm czy to dobrze bo czytałam na jakimś forum że zakrzepy mogą się zrobić od lezalenia .
O superU nas po wizycie już,dzidziuś ma się dobrze,już były podejrzenia ws plci (podobno chłopiec), choć to dopiero 11 tydzień.uspokoilam się,że serduszko bije![]()
Właśnie nie,prenatalne mam w lipcu,to była zwykła wizytaO superto prenatalne juz ?
A wiadomo jakie tętno było ? Mniej jak 140 czy więcej?U nas po wizycie już,dzidziuś ma się dobrze,już były podejrzenia ws plci (podobno chłopiec), choć to dopiero 11 tydzień.uspokoilam się,że serduszko bije![]()
Cudowne wieści, gratulacje @SzklanaKulka i @anusia87, piękne dzidziusieTo i ja swojego bejbuna pokaże! A co![]()
Ja z sanco wiedziałam w 11tyg, a z USG w 13tym wstępnie, w 16tym na 100%W którym tygodniu poznaliście płeć ?
U mnie po badaniach prenatalnych lekarz nie dostrzrgł jeszcze.