Hashi
Fanka BB :)
Wydaje mi sie, ze jednak głównie geny, ale myśle, ze kosmetyki czy szczotkowanie wspomaga.Ja tylko szczotkowalam ciało w pierwszej ciąży i też zero rozstępów - nie wiem czy to zasługa szczotkowania czy genów
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wydaje mi sie, ze jednak głównie geny, ale myśle, ze kosmetyki czy szczotkowanie wspomaga.Ja tylko szczotkowalam ciało w pierwszej ciąży i też zero rozstępów - nie wiem czy to zasługa szczotkowania czy genów
Po wyrostku faktycznie raczej chłopiec.U nas po wizycie już,dzidziuś ma się dobrze,już były podejrzenia ws plci (podobno chłopiec), choć to dopiero 11 tydzień.uspokoilam się,że serduszko bije![]()
Ja w pierwszej ciąży dopiero w 16tc, w 12 byłam na prenatalnych i na 90% miała być dziewczynka, czego zupełnie nie czułam, wiadomo cieszyłam się, że dziecko zdrowe itd, ale intuicyjnie byłam przekonana, że będzie chłopiec no i 4 tygodnie później na usg przywitał mnie od razu swoim sprzętem.W którym tygodniu poznaliście płeć ?
U mnie po badaniach prenatalnych lekarz nie dostrzrgł jeszcze.
Ja też z krwiakiem, jednak jest przestrzen miedzy nim a dzidzią, mogę wszystko. Dostałam luteine. Powiedzial jedynie, ze po stosunku, jakims wysiłku innym moge plamic, ale wtedy znaczy, ze krwiak sie oczyszcza i, ze zobaczymy jak bedzie na nastepnej wizycie. Dodał, że mnóstwo jest ich teraz i te małe nie sa przeciwwskazaniem żadnym, tymbardziej te, ktore znajduja sie dalej od dziecka. Najgorsze są te, ktore otaczaja.Mi ginekolog zaleciła się oszczędzać leżeć. I nwm czy to dobrze bo czytałam na jakimś forum że zakrzepy mogą się zrobić od lezalenia .
Było 170A wiadomo jakie tętno było ? Mniej jak 140 czy więcej?
Dziś właśnie kupiłam pueria uno activ, wcześniej brałam każdą witaminę osobno. A co do smarowania brzucha to zamierzam zacząć jak się lepiej poczuje, póki co nadal u mnie ciężkoDziewczyny, polecacie jakieś suplementy na teraz? Kończy mi się opakowanie pregnastart i myślę nad zmianą.
I kolejne pytanko, czy smarujecie już czymś brzuszki? Jakaś sprawdzona polecajka przeciw rozstępom?
Po zdj 2d wyrostka płciowego rzekłabym że to dziewczynka. Aż jestem ciekawa. Gratuluję i jestem w szoku jak już widać dziecko.U nas po wizycie już,dzidziuś ma się dobrze,już były podejrzenia ws plci (podobno chłopiec), choć to dopiero 11 tydzień.uspokoilam się,że serduszko bije![]()
Oby się ładnie wchłonoł lub oczyścił pozdrawiam serdecznie dziękuję za odpowiedźJa też z krwiakiem, jednak jest przestrzen miedzy nim a dzidzią, mogę wszystko. Dostałam luteine. Powiedzial jedynie, ze po stosunku, jakims wysiłku innym moge plamic, ale wtedy znaczy, ze krwiak sie oczyszcza i, ze zobaczymy jak bedzie na nastepnej wizycie. Dodał, że mnóstwo jest ich teraz i te małe nie sa przeciwwskazaniem żadnym, tymbardziej te, ktore znajduja sie dalej od dziecka. Najgorsze są te, ktore otaczaja.