xewee
Moderator
Chyba i ja sie skusze na te mustele bo juz kilka razy widzę,ze tu wspominane.Ja do szczotkowania nie mam cierpliwości. Kupiłam balsam z musteli i zamierzam się nim smarować po kąpieli codziennie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Chyba i ja sie skusze na te mustele bo juz kilka razy widzę,ze tu wspominane.Ja do szczotkowania nie mam cierpliwości. Kupiłam balsam z musteli i zamierzam się nim smarować po kąpieli codziennie![]()
Mustela jest super i dla mam i później dla dzieciChyba i ja sie skusze na te mustele bo juz kilka razy widzę,ze tu wspominane.
Ja w pierwszej ciąży już po USG w 9 tygodniu mialam podejrzenia, bo lekarka podczas badania powiedziała, że widać wyrostek płciowy i choć nie powiedziała, kogo podejrzewa to tak pomyślałam że pewnie synek (u chłopców widać i szybciej i jest bardziej odstający- u dziewczynek równoległy do kręgosłupa) i na prenatalnych w 12 Tc potwierdziła, że chłopiecW którym tygodniu poznaliście płeć ?
U mnie po badaniach prenatalnych lekarz nie dostrzrgł jeszcze.
Ja mam badania krwi tydzien wcześnieja u mnie rozkmin ciąg dalszy
bo w środę mam prenatalne no i wiadomo, trzeba zrobić papp-a i bhcg. Lekarka powiedziała że jak rano w środę zrobię to do 18 będzie wynik.
No to se myśle luzik arbuzik, niedawno weszłam na diagnostykę, dodaję sobie wesoło ten pakiet, patrzę a tam czas oczekiwania od 1-3 dniwiem, że zawsze mogę jej dosłać pewnie czy coś ale już zaczynam kminic czy lepiej nie pójść dziś.. ale ona wyraźnie mówiła że w dniu USG..
czemu u mnie nigdy nic nie może być oczywiste
wychodzi że 11+6, bo znowu mi się trochę przesunęła data porodu już z 7 stycznia na 8Ja mam badania krwi tydzien wcześnieja w którym tygodniu masz to usg?
No to patrząc na to,ze to tylko dzień różnicy, to chyba a mogłabyś iśćwychodzi że 11+6, bo znowu mi się trochę przesunęła data porodu już z 7 stycznia na 8![]()
Ja bym zrobiła na Twoim miejscu tak jak Ci mówilia u mnie rozkmin ciąg dalszy
bo w środę mam prenatalne no i wiadomo, trzeba zrobić papp-a i bhcg. Lekarka powiedziała że jak rano w środę zrobię to do 18 będzie wynik.
No to se myśle luzik arbuzik, niedawno weszłam na diagnostykę, dodaję sobie wesoło ten pakiet, patrzę a tam czas oczekiwania od 1-3 dniwiem, że zawsze mogę jej dosłać pewnie czy coś ale już zaczynam kminic czy lepiej nie pójść dziś.. ale ona wyraźnie mówiła że w dniu USG..
czemu u mnie nigdy nic nie może być oczywiste