Usagitsukino
Fanka BB :)
Możliwe, że wszystko okej dlatego nie wspomniał. Ale jest bucem tak czy siakO kurcze, to mi wczoraj nawet juz puscil bicie na chwilkę. Może faktycznie lekarz jakiś mruk jak pisałaś i nawet nie pomyślał.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Możliwe, że wszystko okej dlatego nie wspomniał. Ale jest bucem tak czy siakO kurcze, to mi wczoraj nawet juz puscil bicie na chwilkę. Może faktycznie lekarz jakiś mruk jak pisałaś i nawet nie pomyślał.
Ja w pierwszej ciąży dostałam glukozę do wypicia blisko 400ml, myślałam że wybuchnęDlarefo na razie korzystam póki mogę, chociaż glukoza na czczo wyszła okej to mam wątpliwości co do tego co będzie dalej.
Ale tu sie pojawia mój kolejny, po nie połykaniu tabletek problem. Krzywa cukrowa - smak mnie nie przeraża ale nie ma opcji że ja to w 5 minut wypije. Jednak nerwica lękowa czasem daje o sobie znać i z tego co „testowałam” w domu to wypicie kubeczka wody/soku/coli zajmuje mi 15 minut, automatycznie mam blokadę przełyku. Tylko małe łyki co jakiś czas. Bo inaczej nie przełknę.
Na pewno wszystko ok! Rośnie mały!Możliwe, że wszystko okej dlatego nie wspomniał. Ale jest bucem tak czy siak![]()
25 styczniaJa mam od tygodnia, zgage wilczy apetyt, takie ssanie w brzuchu co chwile, co 2h bym jadla
A na kiedy masz termin, wpisze Cie na liste, która na razie roboczo robie
u mnie to samo, chyba na dziewczynkęOoo wiem jaki mam objaw ciążowy jeszczemoja twarz przechodzi okres nastoletni
juz nie wiem czym sie ratować
a tak miałam Was pytać jak w pracy sobie radzicie, bo ja bez drzemki połodniowej ledwo zipię!@PaulinkaP Zdrowka i oby do szybkiego wyleczenia!
Ja strasznie zle sie czuje teraz, i wlasnie zdałam sobie sprawę dlaczego, rano bylo wszystko ok, poszlam do pracy, bylam sama,troche sie dzialo, zestresowalam sie i jak juz przyszła kolezanka na drugą zmianę to nagle chyba moje ciało odpuściło tą całą mobilizacje i powiedziało dość, pojawiło sie wszystko na raz, mdlosci bole brzucha bole pleców glowy, ciągnięcie w pachwinach, senność... wróciłam leżę..I nie moge wymyslec co mi moze pomóc. Chyba ze cos mnie bierze, bo zaczęło mnie tez boleć gardlo![]()
Łamie mnie w pracy, jak mam mozliwosc to ide w drzemke. Już myślałam,ze jest lepiej w tym, ale wróciło.a tak miałam Was pytać jak w pracy sobie radzicie, bo ja bez drzemki połodniowej ledwo zipię!
Ja cały czas mówię,ze to będzie dziewczynkau mnie to samo, chyba na dziewczynkę![]()
O jaki temat, dzisiaj miałam krzywą cukrowąJa w pierwszej ciąży dostałam glukozę do wypicia blisko 400ml, myślałam że wybuchnę
Za to w drugiej taką samą glukozę rozpuścili mi w max 100ml i był luzik, jednak co miejsce to inaczej
Kupilam sobie cytrynową i to było aż za kwaśne ale dało się wypić
Mnie się nieraz oczy strasznie zamykają w drodze powrotnej z pracy, a mam 60km do przejechania autema tak miałam Was pytać jak w pracy sobie radzicie, bo ja bez drzemki połodniowej ledwo zipię!