reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe mamy 2026

„nie da się zapeszyć”
- tym czasem oto ja, niepatrząca przez judasz, nie patrząca na chorych i niedołężnych ludzi, uciekająca od tryskającego oleju, nie ruszająca łańcuszka na szyi, nie ścinającą włosów do porodu XD
co?? to ja pierwsze słyszę, ze włosów się nie ścina, chyba przeczę wszystkim zabobonom :)

reklama
Dziewczynki jakie bierzecie witaminy ? Nie wiem czy ja jestem tak opuchnięta czy jest możliwie że skoro to 3 ciąża to też brzuch się trochę powiększa tak wcześnie ? Zmienia się kształt od dołu....
Ja biorę MAMA DHA PLUS, a i brzuch mi urósł mega ale nie tak pięknie jak tu widziałam niektórym dziewczynom, tylko tak jakoś mi się na boki wylewa jak klockowi, talię straciłam i wżadne spodnie się nie mieszczę ale nie wyglądam wogóle na ciąże tylko na dziwnego spaślaka :)

Czy ktoras z Was rozpatruje zrobic te dodatkowe, platne testy prenatalne z krwi?
Ja gdyby nie to że mieliśmy badany zarodek to na bank miałam robić nifty pro. W teorii w dalszym ciągu mogłabym je zrobić, bo pgta jednak ma mniejszy zakres niż nifty, ale raczej już wstrzymamy się i sprawdzimy co tam na prenatalnych wyjdzie.

Ja biorę MAMA DHA PLUS, a i brzuch mi urósł mega ale nie tak pięknie jak tu widziałam niektórym dziewczynom, tylko tak jakoś mi się na boki wylewa jak klockowi, talię straciłam i wżadne spodnie się nie mieszczę ale nie wyglądam wogóle na ciąże tylko na dziwnego spaślaka :)
No tylko i mnie 7 tydzień to nie powinno nic być a mi już w spodniach ciasno 🤭 co będzie później.

reklama
Do góry