Dobrze ,że to piszesz. Trochę się uspokoiłam.Mnie też nie bolą cały dzien, rankiem lżej, wieczorem mocniej, kolejnego dnia odwrotnie, a w srodku dnia czasami wcale.![]()
reklama
Piękne przyrosty!Ja byłam dzisiaj na becie dla własnego komfortu psychicznego i jest dobrze, 15,70->63->120->336 mamy przyrost w 48 godzin 174%![]()

Hashi
Fanka BB :)
Na spokojnie! W pierwszej ciąży miałam to samo, około 7 tc przestały boleć na jakiś tydzien, a potem wróciły ze zdwojoną mocą.Dobrze ,że to piszesz. Trochę się uspokoiłam.

Hashi
Martwiłam się tym przyrostem 63->120 ale teraz już jest superPiękne przyrosty!![]()

xewee
Ważne,że sprawdzone i,że czujesz się pewniejMartwiłam się tym przyrostem 63->120 ale teraz już jest superchyba za szybko chciałabym kosmiczne liczby, a przecież od czegoś musiała zacząć

anusia87
Zaciekawiona BB
Znalazłam,ale dopiero na wtorek. Zadzwoniłam wczoraj do tego,u którego już byłam,żeby poinformowac go o wyniku bhcg i zapytać,co robić. Odpowiedział mi,że to na pewno nie jest ciąża pozamaciczna,bo on zauważył pęcherzyk,ale że jest on bardzo mały. Ale przy takim wyniku bhcg? Sama już nie wiem,co o tym myśleć...jutro powtórzę betę,zobaczę jaki będzie przyrost.@anusia87 udało Ci się znaleźć jakiegoś ginekologa ?![]()
olka11135
Znalazłam,ale dopiero na wtorek. Zadzwoniłam wczoraj do tego,u którego już byłam,żeby poinformowac go o wyniku bhcg i zapytać,co robić. Odpowiedział mi,że to na pewno nie jest ciąża pozamaciczna,bo on zauważył pęcherzyk,ale że jest on bardzo mały. Ale przy takim wyniku bhcg? Sama już nie wiem,co o tym myśleć...jutro powtórzę betę,zobaczę jaki będzie przyrost.
W CP zazwyczaj jest pseudo-pęcherzyk.
Jego charakterystyką jest właśnie to, że jest bardzo mały.
Poczytaj tu na babyboom forum wątki o CP.
Prawie każda z nas taki miała.
reklama
anusia87
Zaciekawiona BB
A beta jest wysoka i przyrost prawidłowy?W CP zazwyczaj jest pseudo-pęcherzyk.
Jego charakterystyką jest właśnie to, że jest bardzo mały.
Poczytaj tu na babyboom forum wątki o CP.
Prawie każda z nas taki miała.