reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe mamy 2026

reklama
@anusia87 udało Ci się znaleźć jakiegoś ginekologa ?:(
Znalazłam,ale dopiero na wtorek. Zadzwoniłam wczoraj do tego,u którego już byłam,żeby poinformowac go o wyniku bhcg i zapytać,co robić. Odpowiedział mi,że to na pewno nie jest ciąża pozamaciczna,bo on zauważył pęcherzyk,ale że jest on bardzo mały. Ale przy takim wyniku bhcg? Sama już nie wiem,co o tym myśleć...jutro powtórzę betę,zobaczę jaki będzie przyrost.

Znalazłam,ale dopiero na wtorek. Zadzwoniłam wczoraj do tego,u którego już byłam,żeby poinformowac go o wyniku bhcg i zapytać,co robić. Odpowiedział mi,że to na pewno nie jest ciąża pozamaciczna,bo on zauważył pęcherzyk,ale że jest on bardzo mały. Ale przy takim wyniku bhcg? Sama już nie wiem,co o tym myśleć...jutro powtórzę betę,zobaczę jaki będzie przyrost.

W CP zazwyczaj jest pseudo-pęcherzyk.
Jego charakterystyką jest właśnie to, że jest bardzo mały.
Poczytaj tu na babyboom forum wątki o CP.
Prawie każda z nas taki miała.

reklama
Do góry