reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2026

Ja też bardzo się stresuję. Nie robiłam progesteronu, ale może zrobię faktycznie we wtorek przy okazji bety kolejnej🤔W sumie to też ważne info dla lekarza czy trzeba włączyć. A na jakim etapie u Ciebie były poronienia?
pierwsze bardzo wcześnie , w okolicy miesiączki (pierwsza beta wyszła w 25dc, dwa dni później już spadała ). Drugie poronienie zaczęło się 36 dc (ostatnia beta dzień wcześniej 428) - był to początek 6 tygodnia .

reklama
Jej, przykro. Ale to takie biochemy nie? Mój lekarz mój po biochemicznej mi zalecił dalsze starania. Powiedział że to się zdarza bardzo często, kobiety nawet często nie wiedzą o ciąży jeśli się nie testowały. Musi być teraz ok! A badałaś progesteron wtedy?

Jej, przykro. Ale to takie biochemy nie? Mój lekarz mój po biochemicznej mi zalecił dalsze starania. Powiedział że to się zdarza bardzo często, kobiety nawet często nie wiedzą o ciąży jeśli się nie testowały. Musi być teraz ok! A badałaś progesteron wtedy?
po pierwszym lekarz mi też mówił, że się zdarza . Więc nie badałam. Po drugim już trochę postraszył, że coś może być nie tak. . Dał zielone światło . Powiedział, że jeśli 3 raz sir powtórzy to zaczynamy badania a starania z acardem itd . Więc stres mam spory …

po pierwszym lekarz mi też mówił, że się zdarza . Więc nie badałam. Po drugim już trochę postraszył, że coś może być nie tak. . Dał zielone światło . Powiedział, że jeśli 3 raz sir powtórzy to zaczynamy badania a starania z acardem itd . Więc stres mam spory …
A masz już dzieci? Czy starasz się o pierwsze?

Cześć dziewczyny, mogę dołączyć?
Beta z zeszłej środy (30.04.) wynosiła 99,1 po 48h powtórzyłam- wynik 313,1mlU/ml. Dzisiaj zrobiłam kolejny raz ale niestety nie mam jeszcze wyniku. Mam nadzieję ,że będzie przyrost. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry