pierwsze bardzo wcześnie , w okolicy miesiączki (pierwsza beta wyszła w 25dc, dwa dni później już spadała ). Drugie poronienie zaczęło się 36 dc (ostatnia beta dzień wcześniej 428) - był to początek 6 tygodnia .Ja też bardzo się stresuję. Nie robiłam progesteronu, ale może zrobię faktycznie we wtorek przy okazji bety kolejnejW sumie to też ważne info dla lekarza czy trzeba włączyć. A na jakim etapie u Ciebie były poronienia?
reklama
Jej, przykro. Ale to takie biochemy nie? Mój lekarz mój po biochemicznej mi zalecił dalsze starania. Powiedział że to się zdarza bardzo często, kobiety nawet często nie wiedzą o ciąży jeśli się nie testowały. Musi być teraz ok! A badałaś progesteron wtedy?
po pierwszym lekarz mi też mówił, że się zdarza . Więc nie badałam. Po drugim już trochę postraszył, że coś może być nie tak. . Dał zielone światło . Powiedział, że jeśli 3 raz sir powtórzy to zaczynamy badania a starania z acardem itd . Więc stres mam spory …Jej, przykro. Ale to takie biochemy nie? Mój lekarz mój po biochemicznej mi zalecił dalsze starania. Powiedział że to się zdarza bardzo często, kobiety nawet często nie wiedzą o ciąży jeśli się nie testowały. Musi być teraz ok! A badałaś progesteron wtedy?
A masz już dzieci? Czy starasz się o pierwsze?po pierwszym lekarz mi też mówił, że się zdarza . Więc nie badałam. Po drugim już trochę postraszył, że coś może być nie tak. . Dał zielone światło . Powiedział, że jeśli 3 raz sir powtórzy to zaczynamy badania a starania z acardem itd . Więc stres mam spory …
pierwszeA masz już dzieci? Czy starasz się o pierwsze?
Cześć dziewczyny, mogę dołączyć?
Beta z zeszłej środy (30.04.) wynosiła 99,1 po 48h powtórzyłam- wynik 313,1mlU/ml. Dzisiaj zrobiłam kolejny raz ale niestety nie mam jeszcze wyniku. Mam nadzieję ,że będzie przyrost. Pozdrawiam
Beta z zeszłej środy (30.04.) wynosiła 99,1 po 48h powtórzyłam- wynik 313,1mlU/ml. Dzisiaj zrobiłam kolejny raz ale niestety nie mam jeszcze wyniku. Mam nadzieję ,że będzie przyrost. Pozdrawiam
Ostatnia edycja:
Gratulacje!!!Hej. Ja już z wynikami. 30 dc - beta 670, progesteron 30.1 .
To chyba idziemy rowno... kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? 06.04? Ja nadal czekam na wynik bety z dzisiaj...Hej. Ja już z wynikami. 30 dc - beta 670, progesteron 30.1 .
reklama
Wspaniale! Jutro powtarzam betę 3x i też wzięłam skierowanie na progesteron. Dziś czuję się podenerwowana i nie umiem się skupić na niczym.Hej. Ja już z wynikami. 30 dc - beta 670, progesteron 30.1 .