Usagitsukino
Fanka BB :)
I przecież nigdy nie będzie takiego magicznego bezpiecznego momentu, na każdym etapie coś się może wydarzyćNo tez mi sie tak wydaje, w tym momencie juz nic nie jest zależne od nas, wiec nie wiem czego sie nie cieszyć.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I przecież nigdy nie będzie takiego magicznego bezpiecznego momentu, na każdym etapie coś się może wydarzyćNo tez mi sie tak wydaje, w tym momencie juz nic nie jest zależne od nas, wiec nie wiem czego sie nie cieszyć.
Ototo. A jak się coś stanie to niezależnie od tego czy wyprawka już jest czy nie ma, będzie tak samo ciężko, nic to nie zmieni.I przecież nigdy nie będzie takiego magicznego bezpiecznego momentu, na każdym etapie coś się może wydarzyćwięc cieszmy się tym, co mamy
![]()
No czyli jednak moje mieszane odczucia były normalne, bo tak odechciało mi sie dzielić czymkolwiek.Ototo. A jak się coś stanie to niezależnie od tego czy wyprawka już jest czy nie ma, będzie tak samo ciężko, nic to nie zmieni.
przy synku mieliśmy angelcare z kamerka, świetna sprawa, nawet jak nie widać bylo dziecka na kamerce to uspokajał widok oddechu, ma tez monitoring temperatury w pokoju, mozna bylo mówić przez stacje z kamerka do dziecka zanim sie do niego dotarło, ogólnie byliśmy baardzo zadowoleni.Dziewczyny a szukacie już powoli monitora oddechu? Ja powoli się rozglądam ale nie wiem, czy lepsze są takie maty większe, czy takie przyczepiane coś do nóżki, czy może w ogóle kamera która monitoruje oddechy i ruchy?
ja też używałam snuzy i dało mi to wiele przespanych nocy, to czy jest potzrebne mimo braku zaleceń raczej zalezy od paranoji Rodziców-moja jest wysokaJa mam babysense 7 pod materac i snuza Hero do pieluszki. Babysense używalam przy starszej w pierwszych tygodniach gdy spała w swoim łóżeczku które było jakieś pół metra od naszego i mimo to czasem łapał mój oddech. Później córka spała ze mną więc poszedł już całkiem w odstawkę. Oczywiście w ciąży byłam przekonana, że nie będę spać z dzieckiem
Snuza niby nie jest polecana przy współspaniu ale młodsza córka miała go każdej nocy przez ponad rok i nigdy nie wykrywał mojego oddechu. Teraz na pewno będę używać Snuzy
Polecane są przy wcześniakach ale ja używać będę na pewno bez względu kiedy dzidziuś się urodzi.
ja w pierwszej ciąży nic nie mówiłam, bo niby jest tak przyjęte, ze w pierwszym trymestrze nic się nie mówi i powiem Wam, zę mnie ta tajemnica tyle stresu kosztowała! o rany! już nigdy więcej się nie dam zapędzić w ten kozi róg, u mnie wszyscy wiedzą odkąd tylko test wyszedł pozytywny, nawet sąsiedziJa powiedzialam ostatnio koleżance, i wspomniałam,ze moja mama zapytała czy moze juz kupować, to mi tak niemiło odpisała, że to tak wczesnie niewypada...
Nie spodobało mi sie
U mnie podobnie. Od początku wiedziałam, że monitor oddechu jest dla mnie koniecznyja też używałam snuzy i dało mi to wiele przespanych nocy, to czy jest potzrebne mimo braku zaleceń raczej zalezy od paranoji Rodziców-moja jest wysoka![]()
A jak ci poszło samo wypicie glukozy?Ja tak samochociaż ostatnio zaczęłam oglądać śpioszki i zaciągnę męża po prenatalnych i chyba kupimy wspólnie jakąś pierwszą rzecz dla dziecka
za tydzień mamy powiedzieć rodzicom o ciąży i aż mi gula staje w gardle na samą myśl
chyba mąż będzie musiał robić narracje bo ja coś czuje nie wyduszę z siebie słowa i będę ryczeć
Ja dzisiaj robiłam krzywą cukrową, proszę trzymajcie kciuki żeby nie było cukrzycy![]()
Dokładnie tak się czułam jak mówiliśmyJa też twierdzę, że jestem w nastoletniej ciąży XD
Tez tak miałam z tym ryczeniem, ale i tak obie nasze mamy pierwsze co to na mnie wielkie oczy i czy to prawda, jakby mąż je wkręcałJa tak samochociaż ostatnio zaczęłam oglądać śpioszki i zaciągnę męża po prenatalnych i chyba kupimy wspólnie jakąś pierwszą rzecz dla dziecka
za tydzień mamy powiedzieć rodzicom o ciąży i aż mi gula staje w gardle na samą myśl
chyba mąż będzie musiał robić narracje bo ja coś czuje nie wyduszę z siebie słowa i będę ryczeć
Ja dzisiaj robiłam krzywą cukrową, proszę trzymajcie kciuki żeby nie było cukrzycy![]()