Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Daj znać zaraz po!czekam pod gabinetem, trzymajcie kciuki aby dzidzia była zdrowa.![]()
Trzymam kciuki. Daj znać jak tylko będziesz mogła.czekam pod gabinetem, trzymajcie kciuki aby dzidzia była zdrowa.![]()
Przede wszystkim to warto powtórzyć badanie przed zastosowaniem leku. Podobno mocz łatwo skazićHej dziewczyny
Czy któraś ma w wynikach bakterie w moczu ? Co bierzecie ? Czy np furagina jest bezpieczna ? Nie mogę się skontaktować już z lekarzem a dziś odebrałam morfologię
Warto też podkreślić jak prawidłowo pobierać mocz do badania. Po porannym prysznicu, środkowy strumnień i należy zastosować tampon lub gazę do pochwy - to mi ostatnio uświadomił lekarz, bo o tym nie widziałam a ponoć brak może wpływać na fałszywy wynik.Hej dziewczyny
Czy któraś ma w wynikach bakterie w moczu ? Co bierzecie ? Czy np furagina jest bezpieczna ? Nie mogę się skontaktować już z lekarzem a dziś odebrałam morfologię
What?Warto też podkreślić jak prawidłowo pobierać mocz do badania. Po porannym prysznicu, środkowy strumnień i należy zastosować tampon lub gazę do pochwy - to mi ostatnio uświadomił lekarz, bo o tym nie widziałam a ponoć brak może wpływać na fałszywy wynik.
Nie wiem czy bakterie ci wyszły tylko w osadzie? Bo mi tak ostatnio wyszło i w sumie lekarz stwierdził że to nic jeśli pozostałe parametry są dobre. Stwierdził że zwłaszcza przy wysokich temperaturach to zawsze w osadzie wychodzą bakterieHej dziewczyny