Dzisiaj mam na 18:30. Także czekam i czekam. Mam takie klasyczne bóle jak na okres ale dziś plecy odpuściły.@Maliina jak po wizycie?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj mam na 18:30. Także czekam i czekam. Mam takie klasyczne bóle jak na okres ale dziś plecy odpuściły.@Maliina jak po wizycie?![]()
Ojej jak pięknie! GratulacjeWitam dziewczyny ja już po wizycie są dwa serduszka jak narazie wszystko jest dobrze oby tak do końca było trzymam kciuki za nas wszystkie.Zobacz załącznik 1703868
Oj, obzduralam sobie,że to wczoraj mialo byćDzisiaj mam na 18:30. Także czekam i czekam. Mam takie klasyczne bóle jak na okres ale dziś plecy odpuściły.
W ciąży wszystko możliwe i wybaczoneOj, obzduralam sobie,że to wczoraj mialo byćcoś źle przeczytałam
albo zaczyna mnie mgła mózgowa łapać
![]()
Cudownie! Który tydzien ?Witam dziewczyny ja już po wizycie są dwa serduszka jak narazie wszystko jest dobrze oby tak do końca było trzymam kciuki za nas wszystkie.Zobacz załącznik 1703868
7+1Cudownie! Który tydzien ?
Ogromne gratulacje ! Oby ciąża przebiegała książkowo;-*
Cudownie! Ogromne gratulacje !Witajcie,
Jestem po wizycie,w ubiegły czwartek był widoczny tylko cień pęcherzyka ciążowego,a dziś ku mojemu zdumieniu już zarodek z serduszkiem. 5 t6 d. Zaczynam wierzyć w cuda:-)
Wspaniale, bardzo się cieszęWitajcie,
Jestem po wizycie,w ubiegły czwartek był widoczny tylko cień pęcherzyka ciążowego,a dziś ku mojemu zdumieniu już zarodek z serduszkiem. 5 t6 d. Zaczynam wierzyć w cuda: