reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe mamy 2026

reklama
Ja miałam wywoływany poród w 39+1 i w karcie wypisu ze szpitala mam wpisane, że poród w 39 tygodniu więc rzeczywiście dla lekarza 5+5 to 5 tydzień 🙂

Byłam na wizycie, jest pęcherzyk, jest ciałko żółte, ale serduszka jeszcze nie ma. Mam przyjść za dwa tygodnie ☺️ więc kolejna lekcja cierpliwości, ale cieszę się, że jest to ciałko żółte 🙏
No to super 🥰 teraz czekanie :D mi też się kazał pojawił po 2 tygodniach, więc umówiona jestem 30.05 :D a później 04.06 u kolejnego :D

Byłam na wizycie, jest pęcherzyk, jest ciałko żółte, ale serduszka jeszcze nie ma. Mam przyjść za dwa tygodnie ☺️ więc kolejna lekcja cierpliwości, ale cieszę się, że jest to ciałko żółte 🙏
U mnie nie było ciałka żółtego. Ja się chyba jednak zaczynam stresować chociaż doszukałam się że w drugiej ciąży też byłam 5+3 na wizycie pierwszej tylko w tamtej pęcherzyk ciążowy miał 0,52 a teraz mam 0,87 i też był pusty kompletnie. I tylko ta myśl mnie pociesza.

Dla mnie to wszystko jeszcze czarna magia 🙆‍♀️ nie wiem czy wytrzymam dwa tygodnie, może pójdę za tydzień do innego gina jeszcze xd
U mnie pęcherzyk ciążowy 8,59mm, pęcherzyk żółtkowy 3,93mm a CRL 2,63mm

reklama
Dla mnie to wszystko jeszcze czarna magia 🙆‍♀️ nie wiem czy wytrzymam dwa tygodnie, może pójdę za tydzień do innego gina jeszcze xd
U mnie pęcherzyk ciążowy 8,59mm, pęcherzyk żółtkowy 3,93mm a CRL 2,63mm
A jak masz poczuc sie pewniej to idz :D Ja nawet nie sprawdziłam jakie miałam wymiary na wydruku xD jak wrócę to aż sprawdzę, ale było w 4+6 u mnie już i pęcherzyk ciążowy I żółtkowy, to mówił:D

Do góry