xewee
Moderator
Czyli u lekarza jestem w 5, dla całej reszty aby nie tłumaczyć to w 6Tak, ale jeśli trafisz do szpitala to liczą tylko skończone tygodnie. Ja zawsze po prostu mówię np. 5+5 i niech każdy interpretuje jak chce![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyli u lekarza jestem w 5, dla całej reszty aby nie tłumaczyć to w 6Tak, ale jeśli trafisz do szpitala to liczą tylko skończone tygodnie. Ja zawsze po prostu mówię np. 5+5 i niech każdy interpretuje jak chce![]()
Tak bym mówiłaCzyli u lekarza jestem w 5, dla całej reszty aby nie tłumaczyć to w 6![]()
No to superByłam na wizycie, jest pęcherzyk, jest ciałko żółte, ale serduszka jeszcze nie ma. Mam przyjść za dwa tygodniewięc kolejna lekcja cierpliwości, ale cieszę się, że jest to ciałko żółte
![]()
Wiem, że to nielogiczne do końca, ale lekarze 5+6 będą liczyli jako 5tcNo i masz xD chociaż dla mnie też na logikę to 6, bo 0+4 to już liczony jest jak 1 xD
U mnie nie było ciałka żółtego. Ja się chyba jednak zaczynam stresować chociaż doszukałam się że w drugiej ciąży też byłam 5+3 na wizycie pierwszej tylko w tamtej pęcherzyk ciążowy miał 0,52 a teraz mam 0,87 i też był pusty kompletnie. I tylko ta myśl mnie pociesza.Byłam na wizycie, jest pęcherzyk, jest ciałko żółte, ale serduszka jeszcze nie ma. Mam przyjść za dwa tygodniewięc kolejna lekcja cierpliwości, ale cieszę się, że jest to ciałko żółte
![]()
16.05 7tydzien 0dniKiedy byłaś na usg ?
A jak masz poczuc sie pewniej to idzDla mnie to wszystko jeszcze czarna magianie wiem czy wytrzymam dwa tygodnie, może pójdę za tydzień do innego gina jeszcze xd
U mnie pęcherzyk ciążowy 8,59mm, pęcherzyk żółtkowy 3,93mm a CRL 2,63mm