Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Celowałabym żeby to był przynajmniej 7tydz ciąży od OMNo dlatego wlasnie ja sie zastanawiam kiedy isc.. nie chcę sie stresować ze jest o kilka dni za wcześnie, zeby coś konkretnego powiedziec, a wlasnie juz 2x dokladnie tak miałam, przyjsc za 2tygodnie..
Chyba faktycznie najlepiej w 7 tygodniu najwcześniej, aczkolwiek łatwo się mówi, każdego kusi iść zajrzeć wcześniejNo dlatego wlasnie ja sie zastanawiam kiedy isc.. nie chcę sie stresować ze jest o kilka dni za wcześnie, zeby coś konkretnego powiedziec, a wlasnie juz 2x dokladnie tak miałam, przyjsc za 2tygodnie..
No ten 7 taki bezpieczny, jeśli liczy się już na coś konkretnegoCelowałabym żeby to był przynajmniej 7tydz ciąży od OM
Piękny przyrost! Nie wytrzymałam i umówiłam wizytę wcześniej, czyli też na 28.5 - wtedy będzie 6+5, więc prawie identycznie. Oby tym razem zobaczyćHej dziewczyny! Super, gratuluje udanych wizyt.
U mnie beta z dziś 3636, przyrost dwudniowy 160%!
Do lekarza wybieram się 28 maja, wtedy z OM wychodzi mi 6+4, ale w ostatniej ciąży serduszko było dokładnie 7 dni po becie 4000, więc liczę, że wtedy już też będzie.![]()
Ja bym poszła 6+1, ewentualnie później po tygodniu jakby nie było widać, ale ja z tych niecierpliwych xdAle ten 7dmy to mówimy 6 i wzwyż? Planuje 6t1d isc..tez wlasnie 28.05, chyba ze nie znajdzie sie termin..