Inhalacje próbowałaś?Hej a macie jakiś sprawdzony sposób na katar i zatkany nos? Od tygodnia się męczę a dzisiaj to od niewyspania ciągle mi słabo i zasypiam na siedząco praktycznie... No i od wydmuchiwania nosa plus raz kiedyś kaszlu boli mnie cały brzuch
reklama
Z samej soli tak ale pomogły na chwilkęInhalacje próbowałaś?
anusia87
Zaciekawiona BB
Hej,ja w poprzedniej ciąży stosowałam produkty z serii *spam*,tam był spray do nosa,tabletki na gardło i taka herbatka rozgrzewająca, wszystko na bazie naturalnych składników.mi osobiście pomagali,szczególnie tabletki na gardło były rewelacyjne.Hej a macie jakiś sprawdzony sposób na katar i zatkany nos? Od tygodnia się męczę a dzisiaj to od niewyspania ciągle mi słabo i zasypiam na siedząco praktycznie... No i od wydmuchiwania nosa plus raz kiedyś kaszlu boli mnie cały brzuch
xewee
Fanka BB :)
Chyba jeśli nie ma żadnych przeciwskazań to nie ma problemu z podnoszeniemA ja chciałam zapytać,jak radzicie sobie z podnoszeniem/ noszeniem dzieci w ciszy? Mam syna 1.5 roku i wiado.o chodzi sam,ale są sytuacje,że muszę go podnieść czy znieść i trochę się obawiam![]()

W poprzednich ciążach lekarz mówił mi zeMartwię się trochę;-( dzisiaj 6+4 i nadal co jakiś czas odczuwam kłucie/ciągnięcie w okolicach jajników. Jak to odpuści to boli odcinek lędźwiowy... Wizyta w piątek. Czy któraś z was ma podobne dolegliwości?
To zupełnie normalne że możemy odczuwać kłucia i różne boleści nawet typowe dla okresu. Że organizm potrzebuje trochę czasu zanim przestawi się na zmianę jaką jest ciąża.
Ja mam 6latka w spectrum który kocha wspinać się po mnie by się poprzytulać i też go podnoszę. Staram się nie przesadzać jednak waży 26,5kg ale no nie umiem inaczej.A ja chciałam zapytać,jak radzicie sobie z podnoszeniem/ noszeniem dzieci w ciszy? Mam syna 1.5 roku i wiado.o chodzi sam,ale są sytuacje,że muszę go podnieść czy znieść i trochę się obawiam![]()
Usagitsukino
Zaangażowana w BB
HELP co na bolący ząb? Od rana mam przeszywający ból zęba, przy piciu, jedzeniu, a nawet dotyku. Nie widzę tam żadnego ubytku
Czy będąc w ciąży w ogóle jakiś stomatolog mi pomoże?

reklama
xewee
Fanka BB :)
Tak stomatolog Ci pomoże i umów się w miarę szybko, bo zepsute zęby mogą zaszkodzićHELP co na bolący ząb? Od rana mam przeszywający ból zęba, przy piciu, jedzeniu, a nawet dotyku. Nie widzę tam żadnego ubytku
Wiem,że goździki pomagają na bol