reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe mamy 2026

Hej a macie jakiś sprawdzony sposób na katar i zatkany nos? Od tygodnia się męczę a dzisiaj to od niewyspania ciągle mi słabo i zasypiam na siedząco praktycznie... No i od wydmuchiwania nosa plus raz kiedyś kaszlu boli mnie cały brzuch
Inhalacje próbowałaś?

reklama
Hej a macie jakiś sprawdzony sposób na katar i zatkany nos? Od tygodnia się męczę a dzisiaj to od niewyspania ciągle mi słabo i zasypiam na siedząco praktycznie... No i od wydmuchiwania nosa plus raz kiedyś kaszlu boli mnie cały brzuch
Hej,ja w poprzedniej ciąży stosowałam produkty z serii *spam*,tam był spray do nosa,tabletki na gardło i taka herbatka rozgrzewająca, wszystko na bazie naturalnych składników.mi osobiście pomagali,szczególnie tabletki na gardło były rewelacyjne.

A ja chciałam zapytać,jak radzicie sobie z podnoszeniem/ noszeniem dzieci w ciszy? Mam syna 1.5 roku i wiado.o chodzi sam,ale są sytuacje,że muszę go podnieść czy znieść i trochę się obawiam🤔

A ja chciałam zapytać,jak radzicie sobie z podnoszeniem/ noszeniem dzieci w ciszy? Mam syna 1.5 roku i wiado.o chodzi sam,ale są sytuacje,że muszę go podnieść czy znieść i trochę się obawiam🤔
Chyba jeśli nie ma żadnych przeciwskazań to nie ma problemu z podnoszeniem 🤔

Martwię się trochę;-( dzisiaj 6+4 i nadal co jakiś czas odczuwam kłucie/ciągnięcie w okolicach jajników. Jak to odpuści to boli odcinek lędźwiowy... Wizyta w piątek. Czy któraś z was ma podobne dolegliwości?
W poprzednich ciążach lekarz mówił mi ze
To zupełnie normalne że możemy odczuwać kłucia i różne boleści nawet typowe dla okresu. Że organizm potrzebuje trochę czasu zanim przestawi się na zmianę jaką jest ciąża.

Ja mam 6latka w spectrum który kocha wspinać się po mnie by się poprzytulać i też go podnoszę. Staram się nie przesadzać jednak waży 26,5kg ale no nie umiem inaczej.

HELP co na bolący ząb? Od rana mam przeszywający ból zęba, przy piciu, jedzeniu, a nawet dotyku. Nie widzę tam żadnego ubytku 🙆‍♀️
Czy będąc w ciąży w ogóle jakiś stomatolog mi pomoże?

reklama
HELP co na bolący ząb? Od rana mam przeszywający ból zęba, przy piciu, jedzeniu, a nawet dotyku. Nie widzę tam żadnego ubytku 🙆‍♀️
Czy będąc w ciąży w ogóle jakiś stomatolog mi pomoże?
Tak stomatolog Ci pomoże i umów się w miarę szybko, bo zepsute zęby mogą zaszkodzić:(
Wiem,że goździki pomagają na bol :)

Do góry