reklama
Wow! Pięknie!Właśnie dostałam wynik bhcg z dzisiaj
992,90mlU/ml
Usg- 14.05 ;-)
SzklanaKulka
Fanka BB :)
Hej
nieśmiało dołączam i ja.
Beta 28.04 - 203
Beta 30.04 - 456
Po swoich dwóch ciążach pozamacicznych i kilku biochemach, mimo że nie spodziewałam się niewiadomo czego, zaliczyłam dziś USG
Pęcherzyk centralnie w środku. GS 0,78 a YS nawet nie wiem - wiem tyle że jest
Macie już jakieś pierwsze objawy?
Beta 28.04 - 203
Beta 30.04 - 456
Po swoich dwóch ciążach pozamacicznych i kilku biochemach, mimo że nie spodziewałam się niewiadomo czego, zaliczyłam dziś USG
pomyłka - beta 760Hej. Ja już z wynikami. 30 dc - beta 670, progesteron 30.1 .
tak, 06.04. Ty też ?To chyba idziemy rowno... kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? 06.04? Ja nadal czekam na wynik bety z dzisiaj...
Ojej ale super że już po usgHejnieśmiało dołączam i ja.
Beta 28.04 - 203
Beta 30.04 - 456

SzklanaKulka
Fanka BB :)
Chyba 42dcOjej ale super że już po usgA w którym dniu cyklu jesteś że już coś widać? Idę za tydzień i zastanawiam się czy coś zobaczę, tym bardziej że też jestem po biochemie. Z objawów mam zupełny brak apetytu, senność, zdarza się ukłucie w jajnikach ale raczej takie delikatne. Dość obolałe piersi. Mam wrażenie że 10 lat temu nie miałam żadnych objawów
![]()
Moje objawy póki co to właśnie obolałe piersi ale może to po progesteronie, bardzo częste wzdęcia, delikatne mrowienie w podbrzuszu i czasami uczucie zwłaszcza w nocy że woda mi w gardle stoi.
Apetyt dopisuje, ale mi i przed ciążą dopisywał

Tak! Dokładnie tez 06.04.tak, 06.04. Ty też ?![]()

Piękna betapomyłka - beta 760![]()

reklama
ja chodzę wściekła jak osa, kąsam i co chwilę beczę. Sama nie mogę siebie znieśćHejnieśmiało dołączam i ja.
Beta 28.04 - 203
Beta 30.04 - 456
Po swoich dwóch ciążach pozamacicznych i kilku biochemach, mimo że nie spodziewałam się niewiadomo czego, zaliczyłam dziś USG![]()
Pęcherzyk centralnie w środku. GS 0,78 a YS nawet nie wiem - wiem tyle że jest![]()

Poza tym mam takie ciągnięcie w okolicy lewego jajnika, czasami zakłuje. No i troszkę piersi