Ja mam problem z dziąsłami odkąd jestem w ciąży i pytałam mojego lekarza to powiedział żebym się umowiła do dentysty ale lepiej się wstrzymać do 2 trymestru... chyba że bol jest ostry....Właśnie o tym czytam. Faktycznie tak jest, więc jeśli okaże się że kanałowe to jakoś będę musiała wytrzymać do drugiego trymestru
reklama
xewee
Moderator
Ja też teraz 30.05 idę o tak popatrzeć, a u lekarza u którego chce prowadzić 04.06Tak się ustawiłyście że aż mi dziwnie. Dla mnie dostępny termin był dopiero na 5 czerwiec
Usagitsukino
Fanka BB :)
Właśnie teraz już nie wiem co robić. Gdybym mogła sobie brać przeciwbólowe, to dałabym radę, ale tak to nie wiem, do drugiego trymestru jeszcze długa drogaJa mam problem z dziąsłami odkąd jestem w ciąży i pytałam mojego lekarza to powiedział żebym się umowiła do dentysty ale lepiej się wstrzymać do 2 trymestru... chyba że bol jest ostry....

xewee
Moderator
Idź do dobrego dentysty, sprawdzi co się dzieje. Może plomba się tylko ukruszyla gdzieś i wystarczy ją wymienić to można zrobić bez znieczuleniaWłaśnie teraz już nie wiem co robić. Gdybym mogła sobie brać przeciwbólowe, to dałabym radę, ale tak to nie wiem, do drugiego trymestru jeszcze długa droga![]()
Jak Cie mocno boli to idź do dentysty. Ja bym tak zrobiła... przecież nie będziesz cierpieć tyle czasu... ja sama tez się umówiłam żeby mi zobaczyła co sie dzieje z moimi dziąsłami i czy nie mam ubytków. Jeśli będę miala coś poważniejszego do zrobienia to poczekam do II trymestru. Mnie dziąsła krwawią jak szalone...Właśnie teraz już nie wiem co robić. Gdybym mogła sobie brać przeciwbólowe, to dałabym radę, ale tak to nie wiem, do drugiego trymestru jeszcze długa droga![]()
Ostatnia edycja:
Usagitsukino
Hit, nie nadążymy z relacjamiMoja druga wizyta tez będzie 28![]()

xewee
Moderator
Co wy się wszystkie tak zmowilyscieMoja druga wizyta tez będzie 28![]()

Usagitsukino
I to bez umawiania sięCo wy się wszystkie tak zmowilyscie![]()

reklama