Marta04
Fanka BB :)
6 tydz informowałam dentyste że jestem w ciąży powiedziała żeby się nie martwić jest to bezpieczne we wtorek byłam na USG i wszystko było okW ktorym tyg ? Bo podobno w 1 trymestrze lepiej się wstrzymać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
6 tydz informowałam dentyste że jestem w ciąży powiedziała żeby się nie martwić jest to bezpieczne we wtorek byłam na USG i wszystko było okW ktorym tyg ? Bo podobno w 1 trymestrze lepiej się wstrzymać.
Tak, jest bezpieczne leczenie, a nieleczony stan zapalny może być tragiczny w skutkach6 tydz informowałam dentyste że jestem w ciąży powiedziała żeby się nie martwić jest to bezpieczne we wtorek byłam na USG i wszystko było ok
SuperDziewczyny jestem po wizycie serduszkowej . Dzidziuś ma 1 cm :-) termin według usg 09.01 czyli zgodnie z terminem OM. Wszystko prawidłowo:-)![]()
PięknieDziewczyny jestem po wizycie serduszkowej . Dzidziuś ma 1 cm :-) termin według usg 09.01 czyli zgodnie z terminem OM. Wszystko prawidłowo:-)![]()
Jak cudownie czytać takie wiadomościDziewczyny jestem po wizycie serduszkowej . Dzidziuś ma 1 cm :-) termin według usg 09.01 czyli zgodnie z terminem OM. Wszystko prawidłowo:-)![]()
Świetnie Cię rozumiem,to też moja 3 ciąża( tak naprawdę 7,ale mam tylko za sobą dwa szczęśliwe rozwiązania i liczę teraz ze wszystkich sił na trzecie). Drżę o to maleństwo każdego dnia. Jestem na zastrzykach z heparyny,po których udało mi się powitać na świecie 1.5 roku temu syna i teraz też jestem dobrej myśli.Jak cudownie czytać takie wiadomości
Kurczę też chcę wam tak radosne wieści napisać.
Początkowo ta trzecia ciąża to był szok.. miałam różne dziwne myśli że może właśnie wszystko się wydarzyć i nie czułam się związana. Ale teraz? Nie umiem żyć bez tej fasolki. Choć zdaje sobie sprawę ze ta ciąża może nie należeć do łatwych
Trzymam bardzo za was kciuki. Za każdą z nasŚwietnie Cię rozumiem,to też moja 3 ciąża( tak naprawdę 7,ale mam tylko za sobą dwa szczęśliwe rozwiązania i liczę teraz ze wszystkich sił na trzecie). Drżę o to maleństwo każdego dnia. Jestem na zastrzykach z heparyny,po których udało mi się powitać na świecie 1.5 roku temu syna i teraz też jestem dobrej myśli.
Ja chyba zamykam dzień, bo na 18Trzymam bardzo za was kciuki. Za każdą z nas28 maja to będzie istny wysyp wiadomości. Przypomnijcie na którą godzinę macie? Od kogo zaczynamy?