reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe mamy 2026

reklama
Tak czarowałyście z tym 28 maja że i ja musiałam swoją wizytę przestawić z 5 czerwca. Lekko plany mi się pozmieniały i muszę jechać na 2 tyg do rodzinnego domu i wracam do Warszawy dopiero 16 czerwca. Nie wytrzymam tyle więc umówiłam się na środę 28 maja o godz 9:00. Będzie to 6+4 więc liczę że coś już będzie jeśli ma być.

Dziewczyny jestem po wizycie serduszkowej . Dzidziuś ma 1 cm :-) termin według usg 09.01 czyli zgodnie z terminem OM. Wszystko prawidłowo:-) 😍
Jak cudownie czytać takie wiadomości :)

Kurczę też chcę wam tak radosne wieści napisać.
Początkowo ta trzecia ciąża to był szok.. miałam różne dziwne myśli że może właśnie wszystko się wydarzyć i nie czułam się związana. Ale teraz? Nie umiem żyć bez tej fasolki. Choć zdaje sobie sprawę ze ta ciąża może nie należeć do łatwych

Jak cudownie czytać takie wiadomości :)

Kurczę też chcę wam tak radosne wieści napisać.
Początkowo ta trzecia ciąża to był szok.. miałam różne dziwne myśli że może właśnie wszystko się wydarzyć i nie czułam się związana. Ale teraz? Nie umiem żyć bez tej fasolki. Choć zdaje sobie sprawę ze ta ciąża może nie należeć do łatwych
Świetnie Cię rozumiem,to też moja 3 ciąża( tak naprawdę 7,ale mam tylko za sobą dwa szczęśliwe rozwiązania i liczę teraz ze wszystkich sił na trzecie). Drżę o to maleństwo każdego dnia. Jestem na zastrzykach z heparyny,po których udało mi się powitać na świecie 1.5 roku temu syna i teraz też jestem dobrej myśli.

Świetnie Cię rozumiem,to też moja 3 ciąża( tak naprawdę 7,ale mam tylko za sobą dwa szczęśliwe rozwiązania i liczę teraz ze wszystkich sił na trzecie). Drżę o to maleństwo każdego dnia. Jestem na zastrzykach z heparyny,po których udało mi się powitać na świecie 1.5 roku temu syna i teraz też jestem dobrej myśli.
Trzymam bardzo za was kciuki. Za każdą z nas 😍 28 maja to będzie istny wysyp wiadomości. Przypomnijcie na którą godzinę macie? Od kogo zaczynamy?

reklama
Do góry