Marta04
Fanka BB :)
GratulacjeMamy małego dzidziusia z bijącym serduszkiem . Wszystko jest w porządku. Serduszko bije poprawnie. Przed 10tyg powiedziała doktor że nie słucha się bicia serduszka. Termin porodu na 18 stycznia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GratulacjeMamy małego dzidziusia z bijącym serduszkiem . Wszystko jest w porządku. Serduszko bije poprawnie. Przed 10tyg powiedziała doktor że nie słucha się bicia serduszka. Termin porodu na 18 stycznia
Będzie dobrze. Trzymam kciuki i czekamy na wieści.Ja siedzę i czekam, stres mnie zjada niesamowicie, zupełnie inaczej niż w pierwszej ciąży.![]()
Będzie dobrze!Ja już jadę. Trzymajcie kciuki. Jeśli dzisiaj będzie pusty pęcherzyk to nie będę miała już złudzeń
Co lekarz mówił ? Półpasiec w ciąży nie jest chyba obojętny z tego co pamiętam. Zażywaj leki i bądźmy dobrej myśli.A ja miałam mieć dziś dentystę o 12 (gin o 18), ale wczoraj dostałam dziwnej wysypki na twarzy, byłam właśnie u lekarza i dowiedziałam się, że to półpasiec. Mam brać 5x dziennie heviran 800, przy większym bólu paracetamol, jestem załamana![]()
Wiem tyle, że na pewno lepszy półpasiec niż ospa i że leczenie jest na pewno mniej szkodliwe niż nieleczenie. No zobaczymy, ale mega to niepotrzebne, na dodatek musiałam odwołać tego dentystę na którego tak czekałamCo lekarz mówił ? Półpasiec w ciąży nie jest chyba obojętny z tego co pamiętam. Zażywaj leki i bądźmy dobrej myśli.
A ja miałam mieć dziś dentystę o 12 (gin o 18), ale wczoraj dostałam dziwnej wysypki na twarzy, byłam właśnie u lekarza i dowiedziałam się, że to półpasiec. Mam brać 5x dziennie heviran 800, przy większym bólu paracetamol, jestem załamana![]()