reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe mamy 2026

A boli Cię to? Ja miałam kilka lat temu półpaśca, który się objawiał wyłącznie pęcherzem z płynem na plecach, ale nic nie bolało, także łagodnie przeszłam, choć wiem że to bywa bolesne. Masz gorączkę?
Boli, ale na szczęście nie jest to jakiś mocny ból. Stan podgorączkowy jedynie, ale to i bez półpaśca miałam 😁

reklama
Hej, nieśmiało się przywitam i chciałabym do was dołączyć. Mam już swoje podejście na grudniowych mamach, ale USG zweryfikowało i prawdopodobnie termin będzie na styczeń.
U mnie sytuacja zawiła, ostatnia miesiączka 8 marzec od tamtej pory zero nic krwawienia, ani plamienia.
20.05 zrobiłam testy wyszły dwie kreski jedna lekko jaśniejsza.
21.05 byłam na becie- 12 tys. Już jej nie powtarzałam ze względu na wysoką wartość. Wczoraj byłam na USG i lekarz określił wiek ciąży na około 5 tydzień. Na USG widoczny pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym na ten moment brak zarodka. Powiedział, że wszystko dobrze wygląda i że mam się nie martwić.
Dlatego tak ostrożnie dołączam jestem bardzo dobrej myśli, że będzie wszystko okej. 🥰
Następna wizyta 9.01.
Beta 12 tys tydzień temu i nie ma zarodka? Nie jest to trochę.. podejrzane?

Beta 12 tys tydzień temu i nie ma zarodka? Nie jest to trochę.. podejrzane?
Wiem zdaje sobie z tego sprawę na ten moment jestem dobrej myśli czekam na następną wizytę zobaczę co będzie. Na ten moment objawy nadal się utrzymują. Czytałam na internecie na forach, że dziewczyny miały takie przypadki, że beta była powyżej 10 tyś w 5 tyg. i zarodek był dopiero koło 6-7 tyg. Więc jestem pełna optymizmu na ten moment. Strach jest ogromny, ale skoro lekarz powiedział, że na razie to dobrze wygląda więc nie będę panikować.

reklama
Do góry