reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2026

Boli, ale na szczęście nie jest to jakiś mocny ból. Stan podgorączkowy jedynie, ale to i bez półpaśca miałam 😁
Oj współczuję.. to niestety chyba trzeba zaleczyć tzn zahamować namnazanie wirusa od samego poczatku bo pozniej moze sie to ciągnąć..:( Dobrze ze jesteś pod opieką lekarza, oby szybko przeszło!

reklama
Ja już po! Bije serduszko jak złoto ♥️ teraz i tak będę drżeć do kolejnej wizyty przez tego półpaśca. No ale na ten moment mam 0,8cm bejbika w brzuchu 🥹
IMG_3461.jpeg

Ostatnia edycja:
No taka prawda wysoka beta tydzień przed wizytą, czytać czytałam, że dziewczynom się udawało normalnie zobaczyć zarodek troszkę później albo nawet dwa zarodki. Mimo wszystko jest ten niepokój i te czekanie do samej wizyty 9 czerwca to za długo.
W głowie włącza dwa obozy. Jeden - przecież lekarz widział betę i USG zrobił i powiedział, że wszystko wygląda dobrze teraz czekać tylko na zarodek. Drugi - a co jeśli zarodek się nie pojawi i będzie pusty pęcherzyk bez zarodka albo coś gorszego.

reklama
Oj dała mimo wszystko stresuje się chce już być na wizycie, żeby wiedzieć co i jak się dzieje mam nadzieję, że będzie dobry aparat do USG.
Każda z nas tu sie stresuje przed wizytą, bądź dobrej mysli, wiadomo, co bedzie to bedzie, ale nie ma coś wymyślać różnych scenariuszy na zapas (choc sama to robię aktualne🫣, wez przetlumacz🙃)

Do góry