reklama
sugarcane
Moderator
A cos Ty, przecież zamknięte nie jesteśmy!O Jezu przepraszam, grupy mi się pomyliły.
Już czmycham!

Emilia_97
Aktywna w BB
Staram się być dobrej myśli, mąż mówi, że przy poprzedniej ciąży podobnie mówiłam, że może coś jest nie tak.Każda z nas tu sie stresuje przed wizytą, bądź dobrej mysli, wiadomo, co bedzie to bedzie, ale nie ma coś wymyślać różnych scenariuszy na zapas (choc sama to robię aktualne, wez przetlumacz
![]()

Tylko, że wtedy nie miałam powodów, bo wszystko ładnie się działo do samego końca do porodu. Teraz no ciężej i sam fakt, że nie było tej miesiączki od marca. Jeszcze po porodzie nie wróciło do normy (rodziłam w sierpniu).
Usagitsukino
Fanka BB :)
oj tamO Jezu przepraszam, grupy mi się pomyliły.
Już czmycham!

SzklanaKulka
No u mnie ostatnia miesiączka była 25 marca a jest 7+6.. ale też z moich wyliczeń z OM też ciąża powinna być starsza a nie jest. A może po prostu będą bliźniakiStaram się być dobrej myśli, mąż mówi, że przy poprzedniej ciąży podobnie mówiłam, że może coś jest nie tak.
Tylko, że wtedy nie miałam powodów, bo wszystko ładnie się działo do samego końca do porodu. Teraz no ciężej i sam fakt, że nie było tej miesiączki od marca. Jeszcze po porodzie nie wróciło do normy (rodziłam w sierpniu).
panna1anna
Cześć! Dołączam nieśmiało do was z pozycji "wolnego czytacza". Po prawie 2 latach starań. Dzisiejsza beta 2431, w OM 4w4d. Mam nadzieję rozgościć się na stałe 
Usagitsukino
Piękna betaCześć! Dołączam nieśmiało do was z pozycji "wolnego czytacza". Po prawie 2 latach starań. Dzisiejsza beta 2431, w OM 4w4d. Mam nadzieję rozgościć się na stałe![]()

Trzymamy kciuki

Emilia_97
Aktywna w BB
Jeżeli będą bliźniaki to będę mega szczęśliwa. Czytałam, że przy bliźniakach potrafi dłużej się tak jakby ten początek ciąży zawiązywać, że organizm troszkę więcej potrzebuje energii. No i nie zawsze widać na początku. No jak jutro będę to wezmę skierowanie na betę. Robiłam tylko raz, bo stwierdziłam, że przy takiej wysokiej nie ma co powtarzać. Biorę też pod uwagę, że może jakiś błąd z laboratorium był.No u mnie ostatnia miesiączka była 25 marca a jest 7+6.. ale też z moich wyliczeń z OM też ciąża powinna być starsza a nie jest. A może po prostu będą bliźniakidobrze że się zapisałaś na jutro. Jak masz pakiet w ludmedzie to może weź jeszcze skierowanie na bhcg, nie wiem czy robiłaś raz czy więcej ale może był jakiś błąd?
sugarcane
Moderator
Ps. Ja jak cos robie liste nas wszystkich, jakby któraś z Was tez zaczynala takowa robic?
Moge gdzies wrzucić tylko nie wiem czy teraz jakos czy pozniej na prywatnym?
Tylko jak macie wizyte to dajcie tez znaka jaki Wam termin wychodzi, to wpisze od razu na tą liste

Tylko jak macie wizyte to dajcie tez znaka jaki Wam termin wychodzi, to wpisze od razu na tą liste
reklama
xewee
Moderator
Oo superPs. Ja jak cos robie liste nas wszystkich, jakby któraś z Was tez zaczynala takowa robic?Moge gdzies wrzucić tylko nie wiem czy teraz jakos czy pozniej na prywatnym?